לידה רועשת לאחר לידה שקטה

גלית 126

New member
לידה רועשת לאחר לידה שקטה

היי לכולן/ם, הייתי בפורום השכן "אובדן הריון" ושם סיפרתי את שעבר עליי במרץ שנה שעברה. עברתי הפסקת הריון בשבוע 23+, ובמילים פחות מכובסות, עברתי לידה שקטה! תהליך איום, אכזרי ונורא! המתה של העוברית הקטנה שלי ולידה רגילה שהסתיימה ללא בכי מצידה ורק בכי וצרחות מצידי! הבטחתי לעצמי שאני אחזור לחדר לידה והפעם הלידה תסתיים כמו שלידה צריכה להסתיים! עם תינוק/ת בוכה בידיים!!!!
ביום רביעי הגעתי לחדר לידה כמו שהבטחתי לעצמי והפעם הלידה הייתה רועשת מצידו ומצידי ��
הלידה הייתה ממש קלה ארכה פחות משעתיים! כשהוא נולד צעקתי למיילדת, לבעלי ולאימי שהיו איתי בחדר לידה שהתינוק לא בוכה! כנראה מהטשטוש והפחד שהיה בי לא שמעתי אותו. בכיתי בלי הפסקה שכולפ שם מרגיעים אותי ואומרים לי שהוא בוכה!
כשהחזקתי אותו אני זןכרת שחזרתי על המילה סליחה הרבה פעמים! סליחה מהעוברית שלי! סליחה על זה שהחלטתי להפסיק לה את הדופק למרות שזאת ההחלטה הנכונה שהייתה.
עכשיו אני חובקת את החמוד שלי ונזכרת בה והדמעות עולות! הכאב שנמצא למד השמחה שאני מרגישה.

שירהד1

Member
מנהל
מזל טוב!

שמחה עבורך על לידת בנך, לידה רועשת, עם בכי של תינוק בריא ובכי של אמא מאושרת.
האם את יכולה להזכיר לי מה קרה בהריון הקודם? האם היה צריך להפסיק את ההריון בגלל שמשהו בעוברית לא היה תקין, או שמשהו בהריון עצמו לא היה תקין (ירידת מים מוקדמת וכן הלאה...)? האם בהריון הנוכחי, שהסתיים זה עתה באושר גדול, עשו משהו אחר?
(חשוב לי לדעת, כי מכל דבר אני לומדת למען האחרות ולמען אלו שעוד יכתבו פה בפורום הזה ובפורום ההוא...).

בנוסף, אודה לך מאוד (!!!) אם תוכלי לכתוב את ההודעה בפורום אובדן הריון.
בעיניי, זה חשוב מאוד. אכנס מיד לאחר מכן, ואכתוב לך גם שם תגובה.

גדלו את הקטנצ'יק באושר, בנחת ובריאות.
שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

גלית 126

New member
תודה רבה

ארשום.את ההודעה גם בפורום אובדן הריון.
הפסקת ההריון הייתה כיוון שבסקירה השנייה ראו שקיים מום במוח- חוסר מלא של קורפוס קולוסום שבלעדיו העוברית שלי הייתה נולדת עם מוגבלות קשה מאוד ואפילו סיכוי למוות מיד לאחר הלידה. בהריון הנוכחי כל בדיקה עברה בחרדה איומה! את כל הבדיוקת השיגרתיות עברתי בדיוק כמו כל הריון. ביצעתי 2 סקירות 2 בשביל לאמת שהכל בסדר ועשיתי גם סקירה מכוונת למוח בשבוע מאוחר יותר ולצד כל זה לא הפסקתי להתפלל!

שירהד1

Member
מנהל
כן, אני נזכרתי עכשיו...

אוי, חוסר מלא של הקורפוס קלוסום...(אני מכירה את המונח מלימודי התואר הראשון שלי, שם למדתי הרבה קורסים ברפואה...). קטסטרופה. אי אפשר לחיות, או שיש פגיעות זוועתיות ונוראיות.
אני מתנצלת מראש, אבל חייבת לכתוב לך לגבי בקשת הסליחה שכתבת עליה.
אני לא מתווכחת עם הצורך שלך לבקש סליחה מהעוברית, אבל רוצה לומר שמבחינה רציונאלית אין צורך בבקשת סליחה. היא היתה מאוד מאוד פגועה.
אוסיף ואכתוב, שאני מודה שמעולם לא הרגשתי יסורי מצפון או צורך לבקש סליחה מהעובר הפגוע שהיה לי (טריזומיה 18), ואשר את ההריון איתו סיימתי.
אז נכון שכל אחת היא שונה, אבל אני רוצה לבקש ממך-
אנא, תחיי עם עצמך בשלום, וגדלי את התינוקי מתוך אימהות בריאה, ללא יסורי מצפון על העבר.

שירה דוד

09-7749028

גלית 126

New member

תודה רבה לך שירה!
אני יודעת שעשיתי את ההחלטה הנכונה, אבל עדיין אני מרגישה את הכאב שעוברית שלי לא איתי בגלל ההחלטה שלי, ההחלטה הייתה שלי להפסיק לה את הדופק וההחלטה הזאת נוגסת בי כמעט כל יום..

שירהד1

Member
מנהל
אויש, ממי-

העוברית שלך לא איתך בגלל טעות/תקלה חמורה, קשה ואכזרית של הטבע שיצר אותה כך. לא בגללך.
כולי תקווה שלאחר ההתאוששות מהלידה הנוכחית ולאחר תהליך ההסתגלות לתינוק, תמצאי את הזמן והכוחות לעבור איזשהו תהליך טיפולי כדי בכל זאת להגיע להכרה הזו.
יסורי מצפון בהקשר זה של אובדן הריון הם דבר נוראי, שצריך לטפל בו ולמגר אותו. זאת כדי לאפשר לך איכות חיים טובה עם עצמך ועם משפחתך.

תודה שכתבת גם בפורום אובדן הריון.
אגיב גם שם בברכת מזל טוב:)
שירה.

שירה דוד
09-7749028

shira3121

New member
מזל טוב ������������

למעלה