לידה שקטה-עזרה

happymom1

New member
לידה שקטה-עזרה

בנות יקרות
כותבת לכן בכאב גדול ולכן בוחרת כרגע לא להכנס לסיפור האישי.
מחפשת ביה"ח בארץ שמתייחס באנושיות ותנאים טובים עבור האישה שצריכה לעבור לידה שקטה, עד כמה שניתן. כל מה שמתאפשר כולל טשטוש מההתחלה ואפידורל.
צוות אמפטי שמנסה להקל וכו'.
תודה ושנדע ימים יפים

משתתפת בצערך

מהנסיון האישי שלי יודעת להגיד בעיקר לאן לא ללכת (רמב"ם).
מישהי כתבה כאן בעבר על יחס מצוין בבני ציון, כולל טשטוש ואולי אף הרדמה לאישה בזמן הזריקה להפסקת דופק העובר.
ונדמה לי שבמהלך החודש האחרון מישהי כתבה דברים טובים על קפלן.

אם תרצי להרחיב את הסיפור שלך, אנחנו כאן כדי לקרוא.

שירהד1

Member
מנהל
משתתפת בצערך

חשוב לי לשאול אותך מה אמרו לך בבית החולים הקרוב לביתך לגבי הפרוצדורה. אני מתארת לעצמי שאם את שואלת פה, אז שמעת מהם דברים שלא התאימו לך ושהיחס לא היה תואם את הציפיות מבחינת ההכלה והאמפטיה.

אני מקווה שאכן תמצאי בית חולים שיאפשר לך לעבור את הלידה השקטה בתנאים טובים עבור האישה, כפי שציינת וכתבת.

אני מזמינה נשים נוספות פה לחלוק מנסיונן כדי לנסות ולסייע לך בקבלת המידע.

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

שירהד1

Member
מנהל
יש אתר חשוב מאוד בנושא של בוגרת הפורום-

תקישי בגוגל- "לידה שקטה- נועה אמא של רואי" ותגיעי אליו. אני מקווה שגם שם תוכלי למצוא אינפורמציה שהינה רלוונטית עבורך.
ובהזדמנות זו- שוב- רוצה להודות לנועה המדהימה שיצרה את האתר למען כל כך הרבה נשים.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

משתתפת בצערכם הנורא

קודם כל - משתתפת בצערכם הנורא.
מפוסטים שקראתי כאן (האובדנים שלי היו בשבועות מוקדמים, כך שכותבת שלא מניסיוני), מעלה את הצורך למניעת ייצור חלב בשבוע מתקדם.
צריכה לבקש מראש מרופא הנשים מרשם לכדורי דוסטינקס ולרכוש מראש לפני הלידה השקטה, כי האפקטיביות שלהם גבוהה ביום הראשון.
שוב - לבי איתכם.

pezach2

New member
נסיון לתאור חיובי וטכני של הלידה השקטה שלי

ילדתי בשערי צדק, יש שם צוות מיילדות שהוכשרו ללידות שקטות ומוכנות לעשות כל מה שאפשר להקל ולעזור. קיבלתי חדר לידה אחרון המיועד ללידות שקטות (אא"כ יש עומס, ויש עומס במיוחד ימי ראשון) צמוד אליו חדר לידה אחד ולא הכניסו לשם יולדות עד כמה שיכלו, כך שכמעט ולא שמעתי יולדות אחרות. הגעתי מוכנה נפשית ללידה שקטה אחרי שקראתי כל חומר אפשרי, הכנתי פלייליסט ועברתי את הלידה בהרבה חמלה ורחמים.
לקחתי רופא פרטי ללידה כך שהשרות היה VIP, רופא מדהים ואנושי שאמר לנו שאינו רוצה להתפרנס מצרות של אחרים והוריד את המחיר של שרפ משמעותית.
החלק שאליו לא התכוננתי כראוי היה אורך הלידה, זירוז של לידה שקטה הוא איטי מאד מאד ומתחיל מריכוך צוואר הרחם באופן איטי למנוע קריעה. ביקשתי אפידורל לפני שמתחילים כל תהליך של ריכוך נרות/ ג'ל/ בלון והיה רופא מרדים זמין בלי המתנה.
לאחר הלידה אושפזתי ללילה במחלקת נשים שם קיבלתי דוסינקס תוך 24 שעות, הרופאה אמרה לי למנות מישהו שיבקש מהאחות כדי לא לשכוח. וזה פעל מצוין. (וכן צריך ללבוש חזיה לוחצת קצת...)
אני חושבת שהמיילדות שם רואות אותך ואת הצרכים שלך. הן היו מאד אנושיות, ראיתי הרבה עיניים מבריקות מדמע של צוות רפואי, גם בתהליך השחרור וגם בפגישה עם עו"סית חמודה שדיברה לעניין.
גם בעניני קבורה היו מאד רגישים ונותנים את האפוציות לבחירה.

ערב החג קיבלתי טלפון ממיילדת שרצתה לשמוע איך אני מרגישה והאם ארצה להשתתף בקבוצת תמיכה שבית החולים מארגן כשרות חינם מחוץ לבית החולים.

מקווה שתמצאי את הדרך הכי נכונה לך לעבור את הלידה הזאת, אלו רגעים שיכולים להצרב בזכרונך כנוראיים, ויכולים להיות כאובים ומצערים אך עטופים ברוך וחמלה.
מחבקת חזק

אני ילדתי באיכילוב והם נעו כל הזמן בין התחשבות לחוסר רגישות

נתנו מהר אפידורל. שמו אותי בחדר לידה אחרון. המיילדת מאוד ניסתה לעזור. כל רופא שנכנס לחדר אמר שהוא מצטער וכל זה. העו"סית ששלחו אלינו היתה על הפנים. במחלקת נשים היתה רופאה מגעילה. השאר היו מאוד נחמדים ושמרו עליי כל הזמן. הפתולוגיה נעשתה מאוד מהר, תוך שבוע. אבל הצורה שבה הודיעו לנו שסיימו... שאלוהים יעזור. גם מסירת הדו"ח עצמו, שזה כבר אחרי חודש וחצי, היתה מזעזעת, ברמות של גבול הרשלנות הרפואית לדעתי. באיזשהו מקום הם כאילו נעים בין ממש משתדלים לבין ממש חסרי רגישות. ולכן, קשה לי לומר שזה מקום עם ערנות לצרכים במצב כזה. אנחנו הגענו לשם כי זה קרוב מאוד לבית ולא ידענו שאנחנו הולכים ללידה שקטה (הייתי בשבוע 39+3 עם צירים וירידת מים, לא ידעתי שאין דופק). אז לא היה לי הרבה מה לבחור.

אוי סימון

הלב נשבר.... לחשוב שאת באה פשוט ללדת. זאת זוועה שלא נתפסת.
כל כך מקווה שתזכי לידים מלאות.

למעלה