לידה

• פותח הנושא asm
  • פורסם בתאריך

asm

New member
לידה

הי מישהוא יודע כמה עולה ללדת בארה"ב.

שרונה13

New member
לידה בארה"ב

ללדת בארה"ב ללא ביטוח עולה הון יכול להגיע לכמה עשרות אלפי דולרים. אם יש לך ביטוח אז הביטוח מכסה את כל ההוצאות... אם את לא חוקית לא תוכלי מן הסתם לעשות ביטוח ואם את חוקית תאלצי ברוב המקרים לתקופת המתנה עד שהביטוח יכסה הוצאות כגון לידה.

efrat100

New member
עם אפידורל ובלי סיבוכים...

ויומיים אשפוז עולה $9000. זה החשבון שהגיע על הלידה שלי כאן. אפרת.

irisgh

New member
קיסרי

בדיוק קיבלתי חשבון מביה"ח על ניתוח קיסרי (יזום) ושלושה ימי אשפוז בעקבותיו. 17,000 $. בסה"כ גם לידה אמורה להיות אותו סדר גודל. וגם לידה רגילה עשויה להסתבך ולהפוך לקיסרי. וזה בלי כמובן בדיקות מקדימות כמו ביקורת אצל הרופא, אולטראדאונד וכיוב'.

פירוט החשבונות שלי

לידה רגילה בהחלט, עם אפידורל, שני ימי אשפוז סטנדרטיים, שום סיבוכים (וזה לא כולל (!) את החשבונות של רופא הילדים שראה את תבור כל יום בבית החולים): (והיו כאן כבר כמה וכמה שרשורים כאלה, למשל הנה אחד) 1. אפידורל/מרדים - $2,400 2. רופא מיילד - $3,750 3. בית חולים - חדר לידה + אשפוז - $12,000 סה"כ $18,150 4. מעקב הריון + בדיקות בסביבות $2,500 5. רופא ילדים בבית החולים - $400 סה"כ $21,050

sagilgul

New member
תגידו לי מה אתן רציניות ? אני בשוק

סתם בשביל הידע הכללי : מה זאת אומרת ללא ביטוח או עם ביטוח ? וכמה עולה ביטוח בארה"ב ? אני באנגליה והכל הכל בחינם.

ornauk

New member
היי Sagilgul

אדם שאין לו ביטוח רפואי בארה"ב צריך לשלם את הסכומים שהן ציינו. אם הבנתי נכון אדם ללא ביטוח הזקוק לשירותים רופאים הצטרף להשתמש בשירותים הציבורים שהם נמצאים ברמה מאוד נמוכה. לרוב האזרחים אמריקאים יש להם ביטוח מעבודה שמחסה להם את כל השירותים הרופאים. וזה מכנה להם הרבה שירותים . באנגליה אומנם חינם אך את לא מקבלת את כל השירותים. ,אם ברצונך לעשות בדיקה שמחוץ ל"סל הבריאות" את משלמת מכספך או על חשבון הבטוח הרופאי הפרטי. אגב בשבת אחרונה יצא לי לדבר עם אזרחים בריטים שחיים פה מאז שנולדו והם לא מרוצים בכלל מהשרות הרופאי הבריטי. אני אישית מרוצה.

sagilgul

New member
אני יחסית מרוצה מהשרות הרפואי

באנגליה. עברתי כאן את כל ההריון והספיקו לי כל הבדיקות והסריקות שהם נתנו לי. הבעיה היחידה עם מערכת הבריאות הבריטית היא שאם חס וחלילה צריך ניתוח או בדיקה של מומחה צריך לחכות הרבה הרבה זמן....

ornauk

New member
לכן בשביל זה יש את הביטוח הפרטי,

שמקבלים מעבודה, או שניתן לעשות באופן פרטי.

ronnieyuval

New member
אנגליה היא מדינת רווחה.

גם ישראל. ארה"ב לא, ובגלל זה ההבדל. פה כל אחד דואג לישבנו הוא, ולביטוח הרפואי שלו. לרוב העבודה מספקת את הביטוח או לפחות את חלקו, ונותנת מחירים טובים לפרמיות. אבל זה עדיין בגדר של "פרטי" אלא אם כן את נמצאת במצוקה כלכלית וחיה על WELLFARE. וגם אז הביטוח מאוד מוגבל ואת רואה רק רופאים שהם מחליטים בשבילך שאת יכולה לראות. כמה עולה? הרבה... הרבה מאוד! זה מאוד תלוי במעסיק שלך, ובביטוח הספציפי שיש לך. יש ביטוחים טובים יותר וטובים פחות, מכסים יותר ומכסים פחות. משפחה יכולה לצפות לכ-$800 לחודש על ביטוח רפואי טוב (שוב, הרבה פעמים הרוב המכריע מכוסה ע"י המעסיק. אם אין עבודה או אין ניירות - זו בעיה רצינית)ץ

למעלה