לידיא שלי רציתי לשתף אותכם... לידיא שלי הצליחה להתהפך מגב לבטן עם הנעליים. אני גאה בה.
A Adoushi New member 5/4/04 #1 לידיא שלי רציתי לשתף אותכם... לידיא שלי הצליחה להתהפך מגב לבטן עם הנעליים. אני גאה בה.
ש ש ח ר של י ו ם חדש New member 6/4/04 #5 וואאאאאאווו, איהאב, איזה תמונות!!!! איהאב שם תמונות בגלריה של הפורום. שלו, של מהא ושל לידיא. מדהימות!!!! איהאב, אני כבר לא יכולה לחכות לפגוש אתכם. אתם מקסימים כל כך.
וואאאאאאווו, איהאב, איזה תמונות!!!! איהאב שם תמונות בגלריה של הפורום. שלו, של מהא ושל לידיא. מדהימות!!!! איהאב, אני כבר לא יכולה לחכות לפגוש אתכם. אתם מקסימים כל כך.
A Adoushi New member 6/4/04 #6 אני מסמיק!! ביום חמישי, אני אצלם את כולכם. נוסיף לגלריה תמונות של המפגש.
א אמא של תותוש New member 6/4/04 #8 אני כל כך שמחה שהצטרפת אלינו עם הנשים המקסימות שלך ועם התובנות הטובות שלך. ושמחה שנפגוש אתכם במפגש
א אמא של תותוש New member 6/4/04 #9 כל הכבוד לילדונת ../images/Emo45.gif אכן זו התרגשות כפולה ומכופלת לעומת התהפכות "רגילה"
א אמא של כדור New member 6/4/04 #10 נדחפת עם שוויץ אושיר לימד אותנו היום שאם לוחצים על F11 במקלדת רואים מסך בלי כל הסרגלים. אז גם הוא גאון
נדחפת עם שוויץ אושיר לימד אותנו היום שאם לוחצים על F11 במקלדת רואים מסך בלי כל הסרגלים. אז גם הוא גאון