לידיד הכי טוב שלי....

siven16

New member
לידיד הכי טוב שלי....

מתי כבר תחזור? מתי אוכל לראות את התקווה? מתי אוכל לראות אותך? יותר מידי זמן חלף... זמן שבכל דקה פוגע בי.. כל רגע שאני בלעדייך הוא רגע של שיגעון... ברגע שתשוב אחבק אותך וחיבוק זה יהיה שונה מתמיד... יהיה זה חיבוק של אושר ושמחה של אהבה.... אנשים יקרים; למדו להעריך את החברים והידידים הטובים ביותר... הם האנשים שבאמת אוהבים אתכם...

ה מוזה

New member
"למדו להעריך את החברים והידידים "

כשהייתי ילדה קטנה תלו לי מעל המיטה תמונה במסגרת ..רק זו לא היתה תמונה רגילה משפט אחד היה כתוב על דף לבן ממסוגר השכל הוא כמו המשטרה -הוא בא תמיד אחרי המאורע ככל שחלפו השנים המשפט הזה פשוט נתקע לי בראש ובכל פעם הבנתי אותו קצת שונה ..תלוי במאורע אנחנו הרבה פעמים צריכים לאבד דבר מה - כדי להבין את החשיבות שלו בחיינו אל תאבדו חברים /ידידים/אהובים כדי להבין שהם אוצר אמיתי . תאמרו להם היום "אתם חשובים " אל תחכו למאורע או שיהיה מאוחר מדי חברים הם הפרחים בגינת החיים שלנו , ככל שנטפח אותם יותר החיים יהיו הרבה יותר צבעוניים מלאי אהבה .

חמודה

New member
ומה קורה

אם החבר הכי הכי פשוט הולך לו...ואת יודעת שזו לא אשמתך ושאת עשית הכל כדי שהקשר הזה יחזיק?! ואת נישארת כן פגועה...ולא בטוחה שאת מוכנה לעבור את זה שוב

ה מוזה

New member
../images/Emo101.gifאם מישהו הולך ממך ..

ולא חוזר סימן שמעולם לא אהב או שמעולם לא היה חבר אמת אם הוא חוזר ..סימן שזה חברות אמיתית ..אהבה כנה וכשאוהבים מישהו בין אם כאהוב או כחבר .. נותנים לו לללכת ..לעוף לאן שירצה .. באהבה ובחברות אין "חובה" רק "רצון" אם ישוב אליך .. זו החלטה שלך האם להמשיך את הקשר במקום שהסתיים..או לערוך שיחת לב אל לב להבין מה קרה שפרש כנפיים ועף ... ובשביל חברים הכי הכי טובים נהיה מוכנים לעשות הכל -הכל גם לעבור שוב ..ניסיונות מכאיבים חברות אמיתית היא אלפי רגעים חלקם שמחים מרגשים מצחיקים חלקם כואבים פוגעים מאכזבים ומה שמכריע את לשון המאזניים היא היכולת לסלוח ולהבין אז זו חברות אמיתית .

siven16

New member
פגשתי את הידיד שלי...

חזרה השמש לחיי... אנשים אם אתם קוראים את זה תבינו שהחברים הם האנשים האוהבים את באמת! הם בחרו אותכם ולא כמו משפחה שאיתם "נתקעים" ידיד אמת לעולם לא ינטוש בעת צרה...

למעלה