לידיד מחבר - מאותה משפחה

לידיד מחבר - מאותה משפחה

ובאשר למכתבה של עדה. אני התפעלתי מגילוי לבה הנפלא. היא העלתה בעיה אקוטית, באולם הריקודים - רחוק מאוד מסטוציולוגיה והיכרותולוגיה. עדה לא זקוקה לתמיכה וסעד , נראה לי שעצם כתיבתה , מוכיח את חוסנה. היא ביקשה להאיר מצב, שבאולם הריקודים - יושבות בנות מבואסות , בגלל טיפוסים לא נעימים.כדאי שנהיה מודעים לזה. כל אחד רוקד היום עם בת זוג קבועה. (נדמה לי שבעבר היו ריקודי החלפה וכל אחד רקד עם כל בת שהזדמנה לידו, ולא עזב את זאת שלידו וחצה בריצה את כל האולם כדי לתפוס את אהובתו - יחידתו, המאושרת) זכותך לחשוב שזה לא מתאים לפורום. אם עוד אנשים חושבים כמוך - נוותר על זה תודה על תיקוניך. אודה לך מאוד אם תבדוק את ריקודי יואב אשריאל. אני התבלבלתי לגמרי.

לחבר של כולם - תודה על התמיכה

אכן העלתי בעייה שרבות מבנות מיני מתמודדת עמה מדי פעם. לא היתה לי כל כוונה להפוך את הפורום לאתר "שידוכים" ואני רואה שרב משתתפי פורום זה אכן מבין זאת. אחרי הכל איני מבקרת את החידות שנכתבות כל הזמן אז מה נאמר על כך שזה אתר שהפך להיות "תשבץ" או "קושיות לפסח" סה"כ נחמד שיש נושאים שונים ומגוונים שאנו הרוקדים חולקים את הרעיונות בינינו ולמה לבקר את הרעיון הכללי, אם יש למישהו בעיה כמו ל"ידיד של כולם" אז זו הבעייה הפרטית שלו, יתכן והוא לא מסוגל להתמודד עם נושא כה כאוב וכה שכיח בקרב בנות המין הנשי. ובכלל כתבתי על "בעיות עם בני זוג" אלה יכולות להיות נושא לכל בעיה שלי כמו גם התהנהגות המין הנשי כלפי המין הגברי, שמעתי גברים אומרים מדי פעם שבנות קובעות עמם ופתאום מוצאות בני זוג אחרים והן "שוכחות" את ההבטחות ורוקדות עם אחרים ועוד ועוד סיפורים דומים. כמו כן ניתן להרחיב את הנושא לגבי אסטטיקה (לבוש, זיעה, ריח פה וכד´), המפריעים לאחד הצדדים ואם נכתוב זאת נביא למודעות. אפשר לבחון את הנושא על פי מה בוחרים הגברים או הנשים את בני המין השני, מהם הקרטריונים? רקדנית טובה?, גיל? מראה חיצוני? וכד´. זהו נושא רחב ואם נרצה נוכל לפתחו. זה רחוק מלהיות אתר שידוכים, כמו שנכתב אלי בהערה מצד ידיד של כולם. ושוב תודה לך על התמיכה.

למעלה