לידיעתכם:

לידיעתכם:

שוכב לו שחקן כדורגל (מעודכן לשעה 21:50) חסר הכרה בבית חולים. הוא בסכנת חיים. שמו מני לוי. אז אני פונה אליכים בבקשה אחת ויחידה: אנא התפללו לשלומו הטוב. האי מייל שלי: [email protected] לתגובות. אז נקווה רק לטוב עם כל השבוע השחור שעובר על קבוצת מכבי תל אביב

soul green

New member
מתפללת לשלומו של מני לוי!!!

שלום, חברים יקרים, גם לכל מי שלא חובב כדורגל, אני בטוחה שפה ושם שמעתם על המקרה הקשה שקרה השבת ,שמני לוי שחקן כדורגל ממכבי ת"א התמוטט... זה קרה רק 9 דקות ספרות לאחר שריקת פתיחת המשחק של בי"תר ירושלים מול מכבי ת"א, הוא פשוט פתאום התמוטט ובלע את הלשון שלו ואיבד את ההכרה שלו ובמשך כחצי שעה ניסו להציל את החיים שלו בעזרת החייאה במגרש, והוא היה במצב של מוות קליני...אבל הודות לרופאים, הייתה לו החייאה מוצלחת במגרש שהצילה את חייו, וכרגע הוא שוכב בביה"ח במצב קשה אך יציב, יש לו דופק והוא נושם אך עדיין מחוסר הכרה... ואני, (למרות שאני אוהדת של מכבי-חיפה), חטפתי הלם כשראיתי את האירוע הזה בטלויזיה, זה היה פשוט מפחיד לראות את כל התמונות האלו.. ואני קוראת לכל האוהדים, להתפלל לשלומו!!! למני לוי- החלמה מהירה, תחזור מהר!!!!!! ממני אוהדת מכבי-חיפה.

תיקון קל

נכון שלא ממש עקבתי אחרי הסיפור אבל הוא לא סתם ככה התמוטט, הוא בלם כדור שפגע בו בחזה והוא בחור שסובל מבעיות בלב וזה גרם לזעזוע חזק בלב שלו והוא, כאמור, איבד את ההכרה

soul green

New member
אין קשר לכדור שפגע בו בחזה.

לפי מה שאומרים בחדשות, כנראה שאין שום קשר לכדור שפגע בחזה שלו לזה שהוא התמוטט... פשוט, היו לו כבר מלפני שנה בעיות בלב, אבל עדיין לא יודעים מה הסיבה המסויימת להתמוטטות הפתאומית שלו, וכרגע חוקרים ובודקים. זה לפחות מה שהבנתי.... וזה לא משנה עכשיו מה בדיוק פגע בו, ואיך ולמה... מה שחשוב זה שהוא רק יהיה בריא!!!! ואנו רק צריכים להתפלל לשלומו.

מני לוי

מישהו יודע מה קורה עם מני לוי? עדכון, מישהו?

מני לוי../images/Emo86.gif

באדיבות דרור שמעדיף שאציג את זה במקומו בפורום הזה..

למעלה