לידיעתכן, יש לי כמה פריטים לתינוק..

lior007

New member
לידיעתכן, יש לי כמה פריטים לתינוק..

כמו למשל בייבי סינס שעלה לי מאוד יקר וזה ממש ממש חדש. מוכנה לתת בתשלום סימלי של 100 שקלים. וגם כסא לתינוק לאוטו לתינוק שנולד, ממש נקי ויפה... רק 100 שקלים. אם מישהי מעוניינת אשמח לייצור קשר. תודה ליאור מתל אביב

סירונית

New member
בייבי סנס

נשמע לי מענין, תגידי רק אם זה באמת יעילו תשאירי פרטים תודה

יעיל בעיקר לשקט של ההורים...

למיטב ידיעתי היעילות בהתראה על דום נשימתי שנויה במחלוקת. יש הורים שמרגישים שזה נותן להם שקט נפשי ומאפשר להם לישון יותר רגועים (וזה כבר שווה המון!!), ויש כאלה שישנים עם עין אחת פקוחה לראות שהנורית במכשיר אכן מהבהבת, כך שזהמאד אינדיבידואלי. לנו יש את המכשיר וכשאני כבר מגיעה לישון, אני ישנה רגועה, אבל לא בטוח שזה קשור למכשיר. כנראה יותר בגלל העייפות... נראה לי שאם האמצעים הכלכליים מוגבלים, אז המכשיר הזה לא בהכרח בראש סדרי העדיפויות. אגב, יש לי כמה רעיונות על מה חשוב להצטיידות, אז אם את רוצה, את מוזמנת ליצור קשר.

סירונית

New member
בענין הצטיידות

היעוץ שלך תמיד לענין,כל הכבוד אשמח לקבל עוד טיפים להצטיידות

lior007

New member
בהחלט יעיל ....זה הדבר הראשון

שקונים ממש לפני הלידה. הקטנטנה שלי כבר בת שנתיים לכן הסיכוי של מוות בעריסה או של הפסקות נשימה אינו גדול בזמן זה, וחוץ מזה שאנחנו ישנות ביחד זה כל כך כייף:))) אני ממליצה בחום, המכשיר עולה 450 שקל היום. ומחוייב את המצאיות. אם אתה מעוניינת אני יכולה להביא את המכשיר למפגש. תודיעי לי או שנדבר בטלפון בידידות ליאור007

סירונית

New member
בייבי סנס

אני לא אהיה במפגש כי אני יולדת בדיוק בעוד שבוע,וחבל מהיכן את?אולי נוכל להיות בקשר בינתיים תודה ,אני ממתינה לקשר מימך

lior007

New member
סירונית, אני אשאיר לך הודעה בדואר..

שלך...או אם יש לך אי סי קיו. אגב אני מצפון תל אביב ואני מבינה שאת לקראת לידה תהיי בקשר יש לי עוד כמה דברים אולי שאת צריכה. ושיהיה במזל - טוב ואם אתה צריכה עזרה או תמיכה אני פה בשבילך........ מכל הלב. שלך ליאור 007

למעלה