לידיעתכן- רישום במשרד הפנים

לידיעתכן- רישום במשרד הפנים

היום רשמנו את יותם במשרד הפנים. בעבר דנו כאן בצורך להביא הוכחה רפואית של ההריון לצורך הרישום- בדיקת אולטרסאונד/רופא/דם וכד'- להפתעתי לא רצו כל בדיקה כזו, למרות שהיו לי בשפע, ואפילו לא הבינו למה אני רוצה לספק להם כזה מסמך... טענו שמספיק להם בהחלט מסמך מהמיילדת ואישור על כך שהיא מיילדת מוסמכת. אז למי שלא מעוניינת בכל בדיקה רפואית במהלך ההריון לא אמורה להיות בעיה ברישום הילוד במשרד הפנים. מספיקים המסמכים מהמיילדת.

סטיוויה

New member
זה תלוי איפה רושמים!

בת'א הם יותר וותרנים. בבאר שבע דורשים את כל הממכים ומדקדקים.עדיף להביא מאשר לא ולהטרטר.

אצלי בלידה הקודמת לא ביקשו

ובלידה הנוכחית ביקשו, ככה שעדיף להיות מוכנים. (נרשמנו בסניף רמלה)

registration of birth

Wow, Mazal Tov, I have been away from the forum as October was just so busy with births and the holidays. I diddn't know you had the baby, so a very hearty congratulations!! Anyway, trust me, that it depends on the clerk at the specific ministry of interior if they ask for proof of pregnancy other than your midwives notes. Some branches insist on it, others don't. Same with copy of midwives' license. The official requirements are : proof of pregnancy other than the midwives' letter, and copy of her licence, and midwives letter authorizing that she assisted at the birth, and both identity cards (or passports)

תודה רבה אילנה

ואני שמחה לראות שחזרת אלינו!! אם בא לך ויש לך זמן, את מוזמנת לקרוא את סיפור הלידה שלי כאן.

למעלה