...לידיעת אוהדי פינק פלויד....

aviril

New member
...לידיעת אוהדי פינק פלויד....

אני בפורום הזה בפעם הראשונה אבל ....כאוהד שרוף וותיק של פינק פלויד(וגם של ג'נסיס עד לתקליטור :טרייק דה טייל ועד בכלל) עלי לספר לכם שהשגתי COVER ל-THE DARK DIDE OF THE MOON של להקת DREAM THEATER (ג'ון פטרוצ'י, מייק פורטנוי, ג'ורדן רודס,גון מיינג וחברים) פלוס תקליטור בונוס הכולל את: אקהוז,וואן אוף דיז דייז,שיפ,דה פלש,ראן לייק הל, היי יו ,ו...קןמפוטבלי נמב. מה אומר לכם ? חבל"ז !! גם שידרוג (ל2005) בסאונד וגם ריענון בהפקה..לג'יימס לה ברי הזמר יש אמנם קול דקיק אבל הוא שר מצויין. ...אגב ניתן לצפות להנהתכם (אני מאמין)ב- YOU TUBE בביצוע של קונפורטבלי נמב... מעניין להשוות את סולו הגיטרה בסיום של ג'ון פטרוצ'י לזה המקורי של דיויד גילמור...שני הביצועים ענקיים....והסולו הזה משמש כרינגטון שלי בסוללר .

RoieL

New member
תודה גבר (?), אבל הביצוע הזה מוכר לכולנו

ובכלל האלבום לא מאוד נדיר, זו הוצאה ידועה של הלהקה עם הסקסופוניסט שמופיע עם ווטרס. דווקא הקלידן הקרח שלהם הפתיע אותי עם תפקידי הקלידים והסלייד.

maverick88

New member
../images/Emo45.gif

אסור לאף אחד לנגן את השיר הזה חוץ מגילמור (וממני
)

holo

New member
"רצח את CN..." נו באמת

ההערצה והסגידה הזאת לשיר הזה פה בפורום כבר נראים פתטיים. וזה מתחיל להימאס ולהישמע לא לעניין בכלל.

The Walrus

New member
הוא ראוי לזה בעיניי

הביצוע של פטרוצ'י הרבה יותר קר, הרבה פחות מרגש, נראה כאילו מכונה מנגנת את זה... שלא לדבר על זה שאחרי זה באילתור שלו - הוא עושה שרדינג! שרדינג בcn... רעיון רע מאוד.

maverick88

New member
תקשיב

קודם כל כמו שהבחור למטה אמר זה מגיע לו... עכשיו הקיצוניות של "רצח" מכוונת לביצוע הגרוע והלא קשור של פטרוצ'י... עושה רושם כאילו הוא לא הבין בכלל ת'סולו... אפילו לפי הצרצוף הדטנדרטי שהוא עושה כשהוא מנגן ת'סולו אפשר לראות שהוא בא לעשות קאבר ולא אשכרא להעביר משו דרך הסולו... אבל אם כבר בחר לעשות קאבר לדארק סייד אז שיעשה את זה בסגנון של דארק סייד וכמות רגש שדרושה כדי לנגן סולו ברמה ובסגנון האלה.... קיצר פטרוצ'י טעה בכתובת

aviril

New member
נו באמת ! הודעת קסאח ,פלצנות במירעה!!

...עם כל הכבוד לדייב גילמור שהוא גיטריסט גדול עם טאצ' ונשמה והשראה לרבים רבים מהגיטריסטים ,פטרוצ'י הוא מגדולי הגיטריסטים ,אם לא הגדול שבהם ,ההבדל בין פטרוצ'י לגילמור הוא בכך שפטרוצ'י יכול לבצע כל! מה שגילמור מבצע ואילו גילמור רחוק מאד מהיכולת לבצע מה שפטרוצ'י מסוגל לבצע. ...לדוגמה הסולו גיטרה של פטרוצ'י בקטע OCTAVARIUM (השראה מ SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND)של DREAM THEATER הוא מאסטר פיס בגיטרה אין עליו.

MilkShack

New member
לא אהבתי את הקאבר לדארק סייד מסיבה פשוטה:

איפה החידוש? איפה לקחת את המוזיקה למקום אחר? הם פשוט מתיימרים להיות טובים מהמקור, זה מעצבן אותי.

aviril

New member
dream theater מעריצים ומושפעים מPINK FLOYD

...לא מתיימרים לאיזה חידוש מהפכני ואכן הם מנגנים מה שהם אוהבים..הענין הוא בכך שהקלטה מ-2005 היא הרבה יותר איכותית מבחינה טכנית מכל REMASTERING ואני אומר זאת כמי שיש לו בבית מערכת על שמעבירה לאוזן סאונד ואפקטים קרובים מאד לצליל של כלי הנגינה המקוריים. הדבר בולט במיוחד בקטעים ECHOES וב ONE OF THIS DAYS. אין מה לעשות.

Anuerysm

New member
הבעיה שלי עם הקאברים שהם עושים

היא שהם לא קאברים בכלל, פשוט הלהקה למדה לנגן את השיר אחד לאחד וההבדל היחיד הוא בקול של הסולן (או באפקטים על הגיטרה במקרה של קופמטרבלי נאמב) קאברים אמור להיות שאתה לוקח את השיר המקורי ועושה ממנו משהו אחר, כמו All Along The Watchtower שהנדריקס עשה לדילן, או Crossroads שקרים עשו לרוברט ג'ונסון

oribarak

New member
אני היתי בדעתך עד ש...

הבנתי שהם לא מנסים לעשות קאברים. ההערצה ללהקה הזו עיוורת, יש לה מאות אלפי אם לא מיליונים של מעריצים מסביב לעולם, הם לא צריכים קאברים...הם לא צריכים לחדש משהו, הם רוצים לנגן שירים שהם שמעו כשהם היו קטנים, ולהלהיב את הקהל עוד קצת...אחת המטרות שלהם בתור להקה זה לנגן כל שנה אלבום שהשפיע על חייהם, הם ניגנו את מאסטר אוף פאפטס, את made in japan של דיפ פרפל, את הדארק סייד, גם משהו של איירון מיידן הם פשוט לא עושים קאברים, הם מנגנים את השירים שהם אוהבים...ולדעתי, זה ממש יפה להיות בהופעה ולשמוע את השיר שאתה אוהב אחד על אחד, בקשר ללשמוע בבית, זה לא הולך

למעלה