לידיעת האוונגליסטים ומצביעי טראמפ-ישוע יקום לתחיה בירושלים.הפעם לא נצלוב אותו.מבטיח !

אביב 2019

Well-known member
הואיל ורבים ממצביעי הנשיא טראמפ הם עשרות מיליוני נוצרים אוונגליסטים.אני רוצה להבהיר-

בהתאם לאמונה האוונגליסטית בקרוב,ישוע משיח הנצרות,יקום לתחיה בירושלים הבנויה.
הפעם הזאת אנחנו היהודים, נקבל את ישוע בהמון כבוד,עושר ויקר ולא נצלוב אותו...אני מבטיח ! ##

ניתן לישוע שקם לתחיה המון עושר וכבוד.ישוע יקבל כסא זהב בכנסיית הקבר בירושלים.אחרי זה
ישוע יפליג במשט המוני,של 500 ספינות מכל המזרח-התיכון, אל רומא,איטליה.
ויהיה האפיפיור החדש והנצחי של הוותיקן.

אמן.אימרו אמן !

SupermanZW

Well-known member
הואיל ורבים ממצביעי הנשיא טראמפ הם עשרות מיליוני נוצרים אוונגליסטים.אני רוצה להבהיר-

הפעם הזאת אנחנו היהודים, נקבל את ישוע בהמון כבוד,עושר ויקר ולא נצלוב אותו...אני מבטיח ! ##

ניתן לישוע שקם לתחיה המון עושר וכבוד.ישוע יקבל כסא זהב בכנסיית הקבר בירושלים.אחרי זה

אמן.אימרו אמן !
אם לא היית כזה טמבל, היית יודע שהאוונגליסטים הם פרוטסטנטים ולכן מבחינתם לאפיפיור אין שום סמכות. יותר מכך, לשיטת האוונגליסטים הקתולים הם דת נפרדת ובכלל לא נחשבים נוצרים.

אם לא היית כזה טמבל, היית יודע שהאוונגליסטים הם פרוטסטנטים ולכן מבחינתם לאפיפיור אין שום סמכות. יותר מכך, לשיטת האוונגליסטים הקתולים הם דת נפרדת ובכלל לא נחשבים נוצרים.
מאיפה למדת את כל הדברים הדתיים האלה?

DANIAVNI

Well-known member

אמן.אימרו אמן !
על סמך מה אנשים מאמינים בשטויות האלה ?

certified.woke

Well-known member
אינני מומחה לאמונות (אגב, כולן הבל), אולם ישו מושיענו חי ויושב לימין האב, ובע"ה/אי"ה/בס"ד ישוב ארצה להשליט מלכות-שמים גם עלי-אדמות וידון את כולם...
...ולזכוי הרבים:
("[אתה] היושב לימינו של האב, רחם נא עלינו", המיסה בסי מינור, י. ס. באך) Qui sedes ad dexteram Patris, miserere nobis

נערך לאחרונה ב:
למעלה