לידיעת הבנות, צביקה פנוי

קיר קמט

New member
ואם הן לא

אני רוצה אותן במקום
ואיזה סיבה לעזאזל יש להעדיף את צביקוש עליי ?!

NoWords

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif ראיתי אותו היום../images/Emo3.gif

איזה זקן
עושים חזרות בהיכל הספורט לפסטיגל (הבצפר שלי ליד ההיכל) והלכתי עם חברות שלי.... איזה בנאדם דוחה הואאאאאא אני לא מאמינה, אבל ילדים רצו עליו לבקש חתימה (יש ילדים אומללים בעולם..)
והוא כזה ס-נ-ו-ב
הוא הולך ולא שם על אף אחד... לא חותם לילדים קטנים... אחר כך הוא הגיע לכניסה, והשומרים לא נתנו לו להיכנס כי חשבו שזה אנחנו (הילדים המציקים מבחוץ) והוא התעצבן חחחח... הוא שאל את כל הילדים "מאיפה האמנים נכנסים?" ואף אחד לא ענה לו חח וראיתי גם אתמול, וגם היום את יעלושששש (יעל בר זוהר כמובן) אתמול היא הייתה בלי איפור, חבר'ה היא כוסית גם בלי איפור
והיא חילקה חתימות על ימין ועל שמאל.. בכיף.. מחצו אותה לקיר וניסיתי להזיז ת'ילדים הקטנים והיא אמרה "לא לא, זה בסדר, תודה" חחח אפילו שמוחצים אותה לקיר היא חותמת.. איזה מתוקה הבחורה הזו.. קיצור, קטעים עם צביקה, כולם נוגעים לו בשיער (איכס!
) הוא יבש כזה... לבן.. כאילו הוא לא חופף שיער
בעעעעע שלומי סרנגה כזה אחלה בנאדםםםםםם! לא סובלת ת'מוזיקה שלו אבל הוא כזה חמודד... הוא בא ודיבר איתנו... חייך.. לא התעצבן.. אוף
אני רוצה לראות את יהודהההההה לוי... ראיתי את עופר שכטר ההומו ואת גיא אריאלי החמוד באמצע חזרות.. טוב אני משעממת אתכם נכון? תודו

NoWords

New member
חחחחח כע הוא הומו..

טוב לא באופן ממשי..... הוא יותר מדי מתלהב מעצמו.... שאני אבין כאן משהו, אתה אוהב את שכטר?!

קיר קמט

New member
הלוואי שהיה הומו

קצת פחות תחרות
וכן הוא קורע מצחוק. איפה עוד רואים מגיש שמפליץ בשידור, איפה ? הקריעות.

cold fire1

New member
איככככס, פיקה צביק?! גרווס

ועופר באמת הומו... וגמד... וננס.... <במצב רוח טוב היום...>

amickyaa

New member
../images/Emo41.gif צביקה אוהב קטינות ../images/Emo4.gif

אם את קטנה מ 17 את מתאימה וכמובן רזה גבוהה רצוי שיער ארוך מומלץ בלונדיני עיניים כחולות וזכית אי פעם בתואר כלשהו בדוגמנות........ ואם יש כסף גם טובבבבבבבבב א-זזזז א--תתתתתת מתאימה---------מזל-טוב
כפרה שלי

amickyaa

New member
../images/Emo66.gif ראיתם שמלת כלה חושפנית כזו

איזו שמלת כלה ואיזה אומץ צריך להיות ככה ליד אבאל'ה ואמאל'ה וואלה תראו: http://www.kehila.net/modules.php?name=News&new_topic=20 יאללה אני הולךךךךךךךךךךך

Hii BiTcH

New member
היי עד צביקו'ש שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני אוהבת אותך צביקההההההה
או שלא...צביקה...(ראה ערך סנוב) *מקיאה* אבל יעל בר ציצי היא באמת מותק של בחורה ו....עופר מותק

למעלה