חחחחחחחחח../images/Emo6.gif ראיתי אותו היום../images/Emo3.gif
איזה זקן
עושים חזרות בהיכל הספורט לפסטיגל (הבצפר שלי ליד ההיכל) והלכתי עם חברות שלי.... איזה בנאדם דוחה הואאאאאא אני לא מאמינה, אבל ילדים רצו עליו לבקש חתימה (יש ילדים אומללים בעולם..)
והוא כזה ס-נ-ו-ב
הוא הולך ולא שם על אף אחד... לא חותם לילדים קטנים... אחר כך הוא הגיע לכניסה, והשומרים לא נתנו לו להיכנס כי חשבו שזה אנחנו (הילדים המציקים מבחוץ) והוא התעצבן חחחח... הוא שאל את כל הילדים "מאיפה האמנים נכנסים?" ואף אחד לא ענה לו חח וראיתי גם אתמול, וגם היום את יעלושששש (יעל בר זוהר כמובן) אתמול היא הייתה בלי איפור, חבר'ה היא כוסית גם בלי איפור
והיא חילקה חתימות על ימין ועל שמאל.. בכיף.. מחצו אותה לקיר וניסיתי להזיז ת'ילדים הקטנים והיא אמרה "לא לא, זה בסדר, תודה" חחח אפילו שמוחצים אותה לקיר היא חותמת.. איזה מתוקה הבחורה הזו.. קיצור, קטעים עם צביקה, כולם נוגעים לו בשיער (איכס!
) הוא יבש כזה... לבן.. כאילו הוא לא חופף שיער
בעעעעע שלומי סרנגה כזה אחלה בנאדםםםםםם! לא סובלת ת'מוזיקה שלו אבל הוא כזה חמודד... הוא בא ודיבר איתנו... חייך.. לא התעצבן.. אוף
אני רוצה לראות את יהודהההההה לוי... ראיתי את עופר שכטר ההומו ואת גיא אריאלי החמוד באמצע חזרות.. טוב אני משעממת אתכם נכון? תודו