לידיעת החברה מייבי-

לידיעת החברה מייבי-

השבוע היו אצלי כמה חברות לבוקר של תפירת טלאים והן התפעלו מאוד מהכרית ששלחת לי! עדנה שלנו אפילו חמדה אותה לעצמה....

maybesure

New member
וואו, הפתעת אותי!!

איזה כייף על הפרגון - תודה רבה רבה!

מקנאה בכן על המפגשים

ואם בכריות אז משהו שלא קשור לרקמה - קשור לתפירה ומיחזור: לפני כשבועיים קיבלתי מגיסתי 2 פלייסמטים שהיא קיבלה מרוסיה, מאמה של נערת נעל"ה המאומצת שלהם. היא לא חפצה בהם והעבירה אלי. הפלייסמטים מבד דמוי גובלן - חיברתי את שניהם לכרית. מתאים לי בול לסלון

מה שמגיע- מגיע....

את יכולה להצטרף למפגש הבא- כשיתקיים. זו היתה התארגנות ספונטנית מהנה ביותר.
הכרית שהכנת מהפלייסמטים- יפה מאוד! כל הכבוד על הרעיון.

מייבי יצירתית ברמות שלא יאומנו

מדליק איך את עושה woow מדברים שאנשים אחרים אומרים זה שייך למקום שהוא לא הבית שלי.
הכרית יפיפיה ואני חושבת שאילו העיניים שלך שרואות את העושר שטמון בדברים.
נחמה יקירתי, אשמח גם לקריאה לפגישות מזדמנות של חברות.
עוד רגע ואנחנו שכנות ותמיק חשקה נפשי במעשה טלאים ועדיין זה לא בארסנל הידע שלי.
צרפו אותי בבקשה למעגל

maybesure

New member
תודה רבה!

חה חה חה.. שעשעת אותי בפרשנות שלך לקו המחשבה שלי. מודה באשמה: כשאני רואה משהו אני ישר חושבת מה יכלתי לשנות בו, להוסיף, לצרף..לעשות משהו שהוא בכלל לא התכוון להיות.

ואת? תתחילי להתאמן במכונת התפירה שלך, אחרת יהיה ימבה עבודה בטלאים. תפירה זה עולם ומלואו. ממליצה לך מאוד. יש לך את המשאב הזה - שבי כל יומים חצי שעה תפרי קווים ישרים. חברי 2 חתיכות בד זו לזו. תתחילי להתיידד עם המכונה.
טלאים בלי מכונה נראה לי מעייף נורא.

איך אתחיל להתאמן כש...........

הכל מתחיל להערם בארגזים ודווקא הרומנטיקה של החיבור הידני עושה לי את זה?
אני יודעת שהכי נכון ומהיר זה מכונה אבל איפה המסורת? איפה הסיזיפיות בחיבור פיסות הבדים שיצרו שלם חדש?

maybesure

New member
תודה יקירה

על פתיחת המעגל, אולי פעם

הייתי שמחה להעשרה בקווילטינג.

ותודה שוב על הפרגון, על זה נאמר "זבל של האחד הוא זהב של האחר"
כששאלתי את גיסתי למה היא לא רוצה את הפליימטים היא אמרה "הטעם שלנו לא אותו הדבר, את לא תביני" והאמת.. לא ניסיתי להבין

ודווקא הראיתי לה שבקלות אני יכולה להכין מזה כיסוי לכרית, ואני מוכנה לתת לה אותו. והיא מתכננת לקנות כיסוי סלון בצבע בורדו ולמרות הכל לא רצתה את הפלייסמטים.
חבל לי רק על הילדה שלא תראה את גיסתי ואחי משתמשים במה שאמה נתנה להם מתנה

אני מקבלת המון פריטי עץ וטקסטיל מאמא של הבנות שלנו. עד עכשיו לא היה משהו שלא מצאתי בו עניין.
יש לי מדף "רוסיה" עם פריטי עץ מאויירים באדום שחור זהב.
יש לי בובות מעלפות משם, ומטריושקה כמובן.
מגבות מטבח וראנרים.
הכל הכל אני משתמשת.

אגב- העבודות הרוסיות בשחור וזהב-

נקראות- "חכלמה" בזמנו ציירתי כמה דברים בחוג בשיטה הזו. יש לי רק צילום של חמסה ואני מעלה אותו.
זו שיטה נחמדה בה צובעים את כל הרקע (הכלי לרוב) בזהב, מעתיקים את הדוגמא שרוצים וממלאים בשחור את השטחים שמסביבה ולבסוף מעטרים באדום ובזהב בהיר יותר.

maybesure

New member
נחמד ללמוד על שמה של הטכניקה

תמיד עניינו אותי עבודות יד של עמים שונים. פעם עברתי באיזה שוק וקניתי כף מאויירת כזו. אח"כ התחילו להגיע המתנות.
יש על העבודות האלו לכה מיוחדת מבריקה מאוד, יש לך מושג מהי?
אם אסע פעם לרוסיה אנסה להגיע למקום בו יוצרים כלים כאלו. מעניין.

נחמה היקרה תסתכלי היטב בסלון ותופתעי שהצלחתי

ל"סחוב" לך את הכרית המדהימה שקיבלת ממייבי.. אני כל כך נהניית להביט בה, ואיתך הסליחה על "הסחיבה" לא יכולתי להתאפק. אל
תזמיני
יש לי "פחד" מהם..מייבי הכרית מ-ד-ה-י-מ-ה - מרשים עוד יותר לקבל כזו עבודה בהחלפות

למעלה