לידיעת הטסים והנדרשים לשרותיי בנק בישראל

xbuffalomen

New member
לידיעת הטסים והנדרשים לשרותיי בנק בישראל

טסנו הלוך עם סוויס אייר - לא נעים , מטוס מלוכלך , צוות רחוק מלהרשים ומערכת בידור על הפנים והאוכל בלתי אכיל בעליל. בחזור טסנו אייר-קנדה היה עשר החל מהמטוס עצמו וכלה בצוות , מערכת הבידור ואפילו האוכל היה סביר. לעבור בקרת גבולות בטורונטו זה מהיר ונוח. באשר לבנקים - ספציפית בנק לאומי - הוציאו לי את השערות מהתחת , שערה שערה פינצטה פינצטה ... על אף העובדה שחתמתי בזמנו על W9 מסתבר שיש טופס נוסף , פנימי , שללא חתימה עליו פשוט חוסמים את החשבון. ההחתמה על הטופס צריכה להעשות ע"י כל בעלי החשבון שצריכים להיות נוכחים בפני פקיד הבנק (מיכל הייתה בארה"ב) ... אחרי שבוע של התרוצצות נפתרה הבעיה ...בנתיים ...

TrigATUSA

New member
מאוד מעניין מה שאתה אומר על סוויס

מהטיסות הקצרות לארץ לאירופה שעשיתי איתם היה ממש נעים, ועם אייר קנדה תמיד היה לי ניסיון של "בסדר אבל די בינוני"....
&nbsp
וכן, הבנקים בישראל הפכו לבלתי נסבלים לתושבי חוץ, ובנק לאומי הגרוע מכולם. אותי הם פשוט גירשו.

Fellowship

New member
W9

הגענו לארה"ב לפני חצי שנה, נהיה כאן כנראה עוד שתיים וחצי,
בעוד כחצי שנה נהיה בביקור בישראל, כדאי לבקש ביוזמתינו לחתום על W9 בבנק?
שלא יבקשו מאיתנו נוכחות פיזית בדיוק שהמטוס ימריא בחזרה.
&nbsp
&nbsp

xbuffalomen

New member
כן אבל קח בחשבון שהבנק יסרב לטפל בך ...

ז"א יודיעו לך שמעכשיו אתה לא לקוח. אני מקווה , בשבילך , שאתה לא לקוח של בנק לאומי כי הם הגרועים ביותר בהקשר הזה.

Fellowship

New member
דיסקונט. אתה רציני?

מה האלטרנטיבה? לא לומר דבר ולחכות שיקרא לי ביוזמתו ואז מה?

xbuffalomen

New member
אין לי מושג מה מעמדתך כלפי הבנק אבל

מהרגע שיצאו התקנות החדשות לגבי תושבי חוץ , וחריף יותר מהרגע שבנק לאומי ניקנס כשעבר על התקנות הבנקים נעשו פארנואידים לחלוטין באשר לתושבי חוץ - הם פשוט לא רוצים להתעסק איתנו. במשך שנים פשוט לא הצהרתי שאני תושב חוץ ואז הכל עבד חלק. לפני כארבע שנים הם עלו על זה , החתימו על W9 ואז התחילו הצרות , ירדו לחיי וכשאימתי לעזוב את הבנק הם ממש , אבל ממש לא בכו ... מה לעשות אני במקומך הייתי שותק. כשיעלו עליך , אם בכלל , עד שיפעלו אתה כבר תהייה חזרה בארץ. כן אני יודע שזה בניגוד לחוק

Fellowship

New member

למעלה