לידיעת הטסים ללונדון

d a p h n a

New member
לידיעת הטסים ללונדון

אז כידוע (או שלא) אני באנגליה עכשיו, עושה מחקר לדוקטורט שלי. אנגליה באופן כללי היא מקום מאוד מוצלח לצמחונים כי יש המון מודעות, ועל רוב המוצרים בסופר וגם בתפריטים של מסעדות רבות מסומן מה צמחוני ומה לא (ובמידת מה גם מה טבעוני). אתמול בערב מצאתי עצמי ליד תחנת הרכבת התחתית הביתה, כשגיליתי שמסיבה כלשהיא היא מפוצצת באנשים. החלטתי לחפש מקום לשבת בו שעה כדי שישתחרר קצת הלחץ. מצאתי מקום חביב בשם ITSU. בעקרון יש שם בעיקר מיצים וסושי וכד', ולא המון מבחר צמחוני אבל - יש להם מנה מדהימה שנקראת dynamite vegetable dumplings. מדובר על קופסה עגולה ענקית, בתוכה שמים אטריות אודון, דאמפליגס (כיסונים) ממולאי ירקות, ועוד מגוון ירקות: פטריות שיטקי, שעועית ירוקה, נבטים מסוגים שונים ועוד. את כל הכבודה הזו מכסים בציר מיסו לוהט ( שימו לב שחשוב לבקש מהם שישתמשו בציר המיסו הטבעוני, ולא בציר הרגיל שלהם שמכיל פתיתי דג בוניטו). זו היתה מנה כזו כיפית! אוכלים אותה עם שילוב של כף וצ'ופסטיקס, או כף ומזלג, כדי להגיע גם לדאמפלינגס, לאטריות ולירקות, וגם לציר הטעים כל כך! כל התענוג עולה קצת פחות מ-5 ליש"ט (שזה לא מאוד יקר בהתחשב בכמויות), ויש גם מידע מדויק על כמות הקלוריות שהוא מכיל. בקיצור, מומלץ בחום כאשר מסתובבים בלונדון הסגרירית!

taliF454

New member
תודה, אני רואה שיש להם כמה סניפים

והמבחר הצמחי התפריט נראה מאד טעים. נראה לך שאפשר לשגע אותם ב"כן עם זה,לא עם זה" (אני חייבת לשמור על דיאטה מסויימת לצערי)?

d a p h n a

New member
הממ... מצד אחד הם מקום די "מהיר" כזה

אז אני לא יודעת עד כמה הם יכולים להתאים עצמם. מצד שני, הם מאוד מודעים לבריאות וכו', אז אולי כן. בכל מקרה, הייתי מנסה מתישהוא להכנס לא ב"rush hour" כדי לראות.

למעלה