לידיעת הנרשמים ל ADSL

• פותח הנושא ssnn
  • פורסם בתאריך

ssnn

New member
לידיעת הנרשמים ל ADSL

מייד אם קבלת האישור החוקי פניתי לחברת בזק בבקשה להצטרף, המוקדן שלח אליי נציג שהחתים אותי על הטפסים והבטיח שההתקנה תתבצע `` תוך יום - יומיים `` לאחר 4 ימים שבהם לא קיבלתי תשובה פניתי שוב ואז נאמר לי שההתקנה תתקיים `` תוך שבועיים `` לאחר שבועיים פניתי בשלישית ואז נאמר לי שההתקנה תתקיים ``עוד חודש לפחות `` בשלב זה החלטתי לא להתחבר , עם יחס כזה ממש לא כדאי להצטרף!!!!!!!!! לאחר שביררתי את סיבת העיכוב התברר כי כל ציוד ההתקנה שהיה מיועד לבת ים הועבר לרמת השרון כי היה שם ביקוש ולכן הבת ימיים צריכים להמתין!!! חוצפה !!!! אם אתם לא יכולים לעמוד בהתחייבויות אז אל תבטיחו שום דבר היום התקשרתי למוקד בפעם האחרונה ונאמר לי מפורשות שהמרכזייה מוכנה באזור בת ים אבל לא מתחילים בהתקנות עדיין `` אולי עוד שבועיים ``. אני אישית לא מעוניין להצטרף לשירות ובנוסף מתוקף תפקידי כמרצה בישראל בתחום תקשורת המחשבים לא אמליץ לאף אדם להצטרף לשירות זה עדיף לחכות לכבלים , אולי השירות יהיה איטי יותר , אבל שירות לקוחות הרבה יותר טוב . אם יש לאחד עובדי בזק משהו שהוא רוצה לתקן אותי עליו אני אשמח שיפנו אליי לדואר האלקטרוני בברכה שלום

B0ND_JAME5_B0ND

New member
תגובה (לא של עובד בזק...)

השירות הנ``ל- adsl נכנס לתוקפו רק מה- 22/12/00 - לא יכול להיות שאמרו לך שיחברו אותך לפני זה- את כל המידע אתה יכול למצוא באתר הבית של בזק- תחת -``מה חדש`` ללא כל קשר לנאמר- ישנם קווי טלפון שעדין אי אפשר להתקין עליהם את השירות המבוקש. את זה יש לבדוק לפני הבקשה לחיבור- יכול להיות שהיה עיקוב עקב הסדרה של אחד מהשניים... עקרונית השירות מעולה! מניסיון- ואני לא הייתי ממהר להסיק מסקנות לא נכונות... תתקשר לבזק ותיישב את העינין הזה... (כדאי לך!)

@poet

New member
השירות שלהם באמת מעולה

תוך יומיים היה לי איי די אס אל והעובדים שלהם דיי ממוקצעים. תנסה שוב אני מאמין שעכשיו הכל יהיה יותר חלק.

jimmy

New member
סתם שאלה

אודה לך מאוד אם תוכל לפרסם פרטים אודות הADSL כגון: מחירים,על מה משלמים טיב השרות וכדאיותו בתודה מראש ג`ים

dan L

New member
ADSL

ADSL

השתתפתי בניסוי של ה- והייתי אחד מהראשונים. באופן כללי אני שבע רצון מהמערכת, למעט משלוח קבצים שעדיין במהירות הרגילה, ומהעובדה שהמערכת לא פועלת טוב עם ME חלונות. אולם העובדה החמורה ביותר היא המונופול שבזק קיבל מונופול על האינטרנט המהיר ובהיעדר תחרות המחיר שנקבע לשימוש ברשת בלבד הוא 174.33 ש``ח לחודש שלא כוללים את המחיר הגבוהה ללא הצדקה שגובות ספקיות האינטרנט. המחיר שגובות ספקיות האינטרנט נע בין 39$ ל- 50$ לחודש, כך שהעלות הכוללת לחודש היא לכל הפחות 361.41 ש``ח!!! דרך אגב, ספקיות האיטרנט לא מציעות חבילות גלישה !! פניתי ביוזמתי לממונה על ההגבלים העיסקיים לפני כ- 3 שבועות ובקשתי את התערבותו אולם טרם נעניתי. פניות נוספות של גולשים לממונה על ההגבלים העסקיים יכולה לעזור ולגרום להתערבותו בקשר לכל האמור לעיל.

למעלה