"...לידיעת הקוראת מיכל אמדורסקי..."

aMiRi GiRl

New member
"...לידיעת הקוראת מיכל אמדורסקי..."

לידיעת הקוראת מיכל אמדורסקי: פעם (שזה יוצא לפני כמה שנים) היתה לבעלך אסף חברה שקוראים לה לאטי גרובמן. ובגלל שהוא נורא אהב אותה הוא כתב לה שיר ("יקירתי") והפך אותו ללהיט. זה היה פעם. הינך מתבקשת לסור לאייטם הבא ולראות מה נהיה היום. אנא. עכשיו, שזה יוצא בימים אלה ממש, החליטה גרובמן לשכוח שעברו מיליון שנה ולהחזיר לאסף שיר בסינגל משלה, שייקרא "יקירי". על הסינגל יש הקדשה (לא נגענו): "את השיר 'יקירתי' כתב אסף אמדורסקי עלי, קצת אחרי שנפרדנו. אני עזבתי להוליווד, להגשים חלום, אבל השיר הזה נשאר כאן בשבילי. לכבוד הוא לי לבצע את גירסת 'יקירי', ולהקדיש אותה בחזרה לאסף, שתמיד יישאר חבר". ולא שאנחנו רוצים להוסיף שמן, אבל (מיכלי, את עדיין פה?) כששאלו את גרובמן מה היא חושבת לעצמה, כי בכל זאת יש לאסף כבר אשה, היא קצפה בקול רם: "לא מעניין אותי שמעצבן את מיכל. בכלל, לא מעניין אותי שאפילו נלך על זה מכות. אני והיא". גרובמן, התקפה או הגנה? "אני חושבת שהגיע הזמן, אחרי כל כך הרבה שנים, לשכוח. כאילו די, אני לא רוצה את בעלך, הוא בעלך וזהו. זאת עובדה. אני בסך הכל אוהבת את השיר שבעלך כתב עלי ואני שרה לו אותו עכשיו". קצת קשה להירגע בסיטואציה כזאת. "היא להבין שזו אמנות. ואם זה כל כך מפריע לה, אז יאללה, נלך מכות". יאללה מכות יאללה. "עזבי, בטוח שהיא תנצח, אני לא יודעת ללכת מכות". אמדורסקי, מה תאמרי? "זו פעם ראשונה שאני שומעת את זה. שתצליח. וגמר חתימה טובה לכולם". ואם אתם צריכים עוד פרטים על גברת לאטי גרובמן, נשמח לספר לך שהיא חיה בלוס אנג'לס, ואיזה קטע, גם לשותפה שלה קוראים מיכל. מיכל ינאי. -מתוך מדור תל אביב - סתם-

למעלה