חנן44
Well-known member
אבו עלי אקספרס
מחבלים חמושים מהזרוע הצבאית של חמאס יצאו להסתובב ברחובות ח'אן יונס בדרום הרצועה. 10 תגובות
t.me
מה אני אמור לעשות עם המידע (הצפוי) הזה?אבו עלי אקספרס
מחבלים חמושים מהזרוע הצבאית של חמאס יצאו להסתובב ברחובות ח'אן יונס בדרום הרצועה. 10 תגובותt.me
זה אומר שהחמאס חוזר לשלוט בעזהמה אני אמור לעשות עם המידע (הצפוי) הזה?
זה ברור לחלוטין. כבר חודשים אני טוען שישראל לא מתקדמת לעבר השגת מטרות המלחמה ושרק החלפת הפיקוד הבכיר או החלפת הדיסקט אצלו יוכל לקדם אותנו לכיוון הזה. בכל מקרה, עצם המשא ומתן והעסקה עם חמאס, מלמדת כמובן שהארגון עדיין שולט ברצועה. אין בזה כל חידוש וזה מובן מאליו. השאלה היא מה יקרה בהמשך הדרך מבחינה זו.זה אומר שהחמאס חוזר לשלוט בעזה
ברור שהוא חוזר , אז מי רצית שישלוט שם ? הגיאהד האיסלאמי? האיחוד האירופי ? אבו מאזן שהוא נאצי כמו החמאס ?זה אומר שהחמאס חוזר לשלוט בעזה
אף אחד לא אמר שגמרנו את העבודה בעזה.אבו עלי אקספרס
מחבלים חמושים מהזרוע הצבאית של חמאס יצאו להסתובב ברחובות ח'אן יונס בדרום הרצועה. 10 תגובותt.me
זה לא תלוי במלל של ביבי,אף אחד לא אמר שגמרנו את העבודה בעזה.
מדובר בהפסקת אש לשיחרור החטופים
בשלב הזה ברור שלא יפר את ההסכם, הוא רק מרוויח.זה לא תלוי במלל של ביבי,
זו החלטה של החמאס.
ירצה החמאס, יפר את ההסכם,
וישראל תוכל לחזור ללחימה.
לא ירצה החמאס, וישמור על ההסכם,
(או יפר אותו מינורית),
ישראל לא תוכל לחזור למלחמה.
ומורשת נתניהו תיזכר לדראון עולם!הרמטכל וראשי מערכת הביטחון הזהירו את נתניהו להתכונן ליום דאחרי אבל הוא סירב כי פחד מבן גביר וסמוטריץ. אז אתם יכולים להמשיך להטמין את הראש בחול אבל זו עובדה קיימת והמלחמה לא תתחדש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.