לידיעת כולם הסידרה.....

גילגולה

New member
לידיעת כולם הסידרה.....

מסתיימת כלומר הפרק האחרון יהיה בתאריך 11.3.04 זאת אומרת בעוד שבועיים בדיוק.

eti Gianecchini

New member
אוף איזה מבאס זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין ספק שיהיה חסר לי לראות כל יום את אדו מתהלך לי על המסך...... ובכלל את כולם..........

ElinorL

New member
איזה באסה... אני עדיין משתוקקת

לראות איך יספיקו את הכל בשבועיים... כי לפי הספויילרים שאני יודעת פשוט אין מספיק זמן! אולי יעשו כזה "לאחר חצי שנה" או משהו כזה... חחח

רימה בר

New member
חבל

זה נגמר יום אחרי יומולדת שלי, אז מי שאמרה (ברח לי הכינוןי, סורי) שיש לה יומולדת באותו יום, יש לי משו להגיד לך: מזל דגים שולטטטט!!!! מזל טוב כפרה. אחלה תאריך. חחח... חבל לסטות מהנושא כג"כ מוקדם אז אני אגיד שאני מעדיפה את קשרי משפחה על פני טלנובלות ישראליות. הברזיליות הרבה יותא מעניינות, בלתי צפויות והכי חשוב: מציאותיות. מה הסיכויים שמשרתת והאדון שחה יתחתנו ויחיו באושר ועושר. אפילו עם ריטה ודנילוש זה לא הצליח. בגלל ז-ה: סחתיין על הסידרה!!!!

ElinorL

New member
חח רימה אני חייבת לענות לך :)

אני מזה מסכימה איתך שטלנובלות ברזילאיות מכניסות את הישראליות לכיס הקטן ובכלל זה לא ז'אנר שהישראלים חזקים בו במיוחד אבל אין כזה דבר טלנובלה מציאותית! באמת הסיפור של אלנה ואלמה ניראה לך מציאותי? או שבאמת ריטה ודנילו לא היו ביחד כי זה אמור להיות מציאותי? הם לא היו ביחד כי דנילו רודף נשים וכמו כל הגברים הנשואים הוא הוליך אותה שולל! זה היה ברור שהוא לא יעזוב אותה כי אלמה היא מכונה הכסף הצמודה שלו :)פחחח!! הרגת אותי מאמי

רימה בר

New member
חחח סבבה

כאילו התכוונתי שזה יותר מציאותי מהטלנובלות הישראליות והארגנטיניות ועוד..... נו, הבנת את הרעיון. חחח.... יעני, היה פחות מציאותי אם דנילו היה נשאר עם ריטה, ועצם זה שהוא לא נשאר איתה מעיד על כך שזה טיפונת יותר מציאותי מהזבל הארגנטיני הזה. הקיצר בין כל סדרות העולמיות שראיתי, הכי אהבתי את: האחד, קשרי משפחה, טרה נוסטרה (פחות או יותר) אממ....זהו נראה לי. ומה משותף לכולן? הן מברזיל!

באמת התוכניות הברזילאיות יותר טובות

אפשר עוד להאמין להם עם כל הסיפורים שלהם ולראות בהם את ההיגיון..אבל אם זה היה משוחק בעברית לא הייתי קונה את זה.. ובאמת טרה נוסטרה היתה אחלה תוכנית! אוי..הזיכרונות.. פאולה ג'וליאנה ורוזנה היפות.. איזה יופי שעוד שנה תהיה סדרת ההמשך של טרה נוסטרה בערוץ 3 :) אגב..אני רואה רק טלנובלות ברזילאיות! אף פעם לא יצא לי לראות בספרדית.. לא כולל המורדים שראיתי אולי 5 פעמים שהיה בערוץ 10 וזה היה סתם במקרה.. או קטנטנות שהייתי רואה בכיתה ד'!(וואי כמה זמן עבר..) טלנובלות ישראליות הן חביבות כדי להעביר איתן את הזמן..אבל עדיין משהו שם נראה מזוייף לעומת קשרי משפחה למשל שהכל נראה מציאותי ואמין.

ElinorL

New member
זה כי ישראלים לא יודעים לשחק כמו

שצריך בטלנובלות לא שהאמריקאיות יותר טובות... הן כ"כ צפויות שבא לי לבכות!

ElinorL

New member
חחח

הבנתי שמביאים סידרת המשך של טרה נוסטרה אז אם אהבת את טרה את בטח תהני מהסדרת המשך :)

למעלה