לידיעת כולם הסרט הוא דיכוי

לידיעת כולם הסרט הוא דיכוי ../images/Emo62.gif

הסרט הוא גורם לדיכוי הוא מראה את הכישלון של הניתוח אם ראיתם שם אישה בשם ליאת הובר זאת אמא שלי היא התחילה במשקל של 140 קילו והיום היא 166 ק"ג אז זה עניין של רצוון מי שרוצה להרזות מרזה ומי שלא אז לא ... אני גם ירדתי במשקל בצורה מדהימה היתי 155 והיום אני 125.5 תוך חודשיים וחצי !!! לצשומת לבכם

RomiVais

New member
כל הכבוד!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif

זה באמת הכל תלוי בכל אחד וכוח הרצון שלו. אתה באמת הצלחת - ובגדול!!!
אין לי ספק שתמשיך להצליח. שיהיה לך ערב נפלא, רומי

gal33

New member
יש שם גם הצלחות מאוד יפות. תלוי

איזה חצי כוס אתה בוחר לראות, כמו בכל דבר בחיים, יש אנשים שבוחרים לראות את חצי הכוס הריקה, ויש כאלה שבוחרים לראות את חצי הכוס המלאה, ויש כאלה שבוחרים לראות את חצי הכוס המלאה תוך כדי זה שהם זוכרים שיש גם חצי כוס ריקה. הסרט מראה שאפשר להצליח אבל צריך לזכור שיש גם הסתברות לסיבוכים ואף לכשלונות. מסכימה, שמי שלא נחוש מספיק, שלא יעשה. דווקא זה שאמא שלך עלתה במשקל מוכיח שאין פתרון אחר להשמנה כזו קיצונית (מי כמוני יודע!), ויתכן וניתוח אחר כן יתאים לה. אין לי מושג אם עשית ניתוח או לא, בכל מקרה כל הכבוד על הירידה היפה. גם אני בשעתו ירדתי עם שומרי משקל 30, 40 קילו בחצי שנה - פי שתיים מהיר יותר מאשר אחרי הניתוח, וללא ספק ללא כל הסיבוכים מהם סבלתי, אבל עובדה שבסוף הגעתי לניתוח, כי לא הצלחתי לשמר את ההישג. הצרה היא, שמעטים האנשים שמצליחים לשמר הישגים בכאלו עודפי משקל. בהצלחה לכולנו בכל דרך בה נבחר, אמן!!!

gal-or

New member
נכון!!!!! כל עוד את חברה בקבוצה,

תשמרי. תאמיני לי, לבד זה מאוד מאוד קשה. עדי

gal33

New member
עדי עם כל הכבוד לקבוצה, היא לא עושה

איתי קניות בסופר, והיא לא מבשלת איתי, ולא קונה איתי אוכל בעבודה, ולא יושבת איתי בבתי קפה ומסעדות. כך שגם עכשיו אנחנו שנינו ביחד וכל אחד לחוד. ומאז הניתוח אני מגבשת מחדש את הדימוי העצמי שלי בתור מקוצרת, כדי שאעמוד ברשות עצמי. הקבוצה זו מתנה נפלאה שנפלה לי על הדרך וכל יום שאני נכנסת אני מברכת את דרומי ששלח לי דואל בזמנו והזמין אותי להצטרף, אבל הקבוצה אינה תחליף להתמודדות האישית העצמית. היא מקלה על ההתמודדות, מאירה את עיני ונוסכת בי תקווה, אך אינה מעלימה את ההתמודדות, לצערי. גל

gal-or

New member
גלוש,../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo50.gif

רק שתדעי: אם לא הייתי בקבוצה, הייתי צריכה לעבור ניתוח + טיפול פסיכיאטרי (הבעייה שלי היא שאני מכורה לאוכל!!!!). נכון, הקבוצה לא קונה איתי את האוכל, אבל כשאני מבשלת ביום שישי, אני כל הזמן זוכרת שאני צריכה להישקל ביום חמישי ו"לא ממש כדאי שיראו תוצאות". ניסיתי גם דיאטנית, אבל זה לא בדיוק עבד. בכל מקרה, ילדה שלי, בהצלחה!!!!! עדי

gal33

New member
לא ישר רצים לטיפול פסיכאטרי,

מתחילים קודם בפסיכולוגי ורק אם יש הפרעה הדורשת טיפול תרופתי הפסיכולוג מפנה לפסיכאטר. אני לא מבינה מה הבעיה בזה. בלי שום קשר לקבוצה אני עברתי ניתוח (למעשה 3, אבל מי סופר) + הולכת לפסיכולוגית + תרפיסטית מסוג אחר + דיאטנית. כל אחד מקים לעצמו את מארג התמיכה לו הוא זקוק. שיהיה לכולנו בהצלחה, אמן!

רוייקו

New member
מה ? היא עלתה עוד 20 קילו מאז

הניתוח ?? שמע ישראל. מה עשו לה שם, הרחיבו לה את הקיבה ?? קראתי נכון ??

קרן_ס

New member
התרשמות מהסרט

ראיתי אתמול את סוף הסרט (אבא שלי נזכר מאוחר מידי להקליט לי את זה, וגם זה במקרה), וההתרשמות שלי היא שהמנותחים מגיעים לניתוח עם המון מוטיבציה ואנרגיות ואכן יורדים יפה, אך זה רק לשנה שנתיים כי בסופו של דבר גם הם מתעייפים מלשמור על התפריט ומתחילים להתחכם לו עם שוקולדים וכו´. מכיוון שאני מכירה את עצמי ולא "עובדת" על עצמי כמו הרבה מהמקוצרים (לא כולם) אני יודעת שגם אני אהיה מהמתחכמים, לפיכך מבחינתי לשמור דיאטה בשומרי משקל או בניתוח זה אותו דבר שכן גם אחרי ניתוח אם אני ארצה לדחוף לעצמי ג´אנק - אני אמצא את הדרך. נהפוך הוא, אני דווקא גאה בעצמי עכשיו על ההתמדה ועל המאמץ שאני משקיעה בעצמי (ועל זה אני לא אתן את הקרדיט לשומרי משקל אלא רק לעצמי !!!) היום אני בן-אדם מאושר הרבה יותר למרות שהדרך עוד ארוכה. אוהבת את כולכם

RomiVais

New member
ובאמת, כל הכבוד לך!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif

כל הכבוד לך על ההצלחה. אני ממש גאה בך במובן שאני יודעת כמה זה קשה, וכמה לי היה קשה לפני הניתוח לעמוד בכל הדיאטות האלה, בלי ה"שוטר הקטן בקיבה". אין אפס, בכל מקרה זה הכל תלוי בנו, גם בניתוח וגם בכל דרך אחרת שבה בוחרים... העניין היחיד שאני מבחינה, זה שהנה למשל עכשיו, בתקופה האחרונה היה לי ממש ממש קשה לשמור כי אני יכולה לאכול ממש ממש הכל, כאילו לא עברתי ניתוח... וזו לדעתי נקודת השבירה. אבל, בניגוד לדיאטות אחרות שעשיתי בחיים שלי, עכשיו אני לא אתחיל לעלות במשקל עד שאני אגיע למשקל ההתחלתי שלי + ריבית, אלא הולכת לסגור את הטבעת כדי שהניתוח יגביל אותי ואני אמשיך לרדת. זו בשבילי העזרה האמיתי של הניתוח. העזרה ברגע השבירה. בהצלחה בהמשך לכולנו, אוהבת, רומי

למעלה