לידיעת כולם

• פותח הנושא lir42
  • פורסם בתאריך

lir42

New member
לידיעת כולם../images/Emo24.gif

ב9 לחודש יום רביעי (שבוע הבא) מפגש פורום השמניה והרזיה אצלי בבית. שעת ההתכנסות היא 18:00 והלך. אשמח שכולכם תגיעו. מי שרוצה את כתובתי שירים אלי טלפון או שישלח לי איימל [email protected] מקווה שכולכם תגיעו מחבקת לירי

lir42

New member
עוד דבר

השעה נדחתה לשעה 19:00 ואני מבקשת שתודיעו לי מי מגיע לקבלת הכתובת שלי יש להתקשר אלי או לשלוח איימל או מסר אישי מקווה לראותכם לירי

lir42

New member
ענקון חמודון

בכייף אצפה לראותך אחרי 20:00 אם יש לך את דף הקשר של איכילוב יש לך את הכתובת שלי שלך לירי

סיסה

New member
נושא הפגישה

בוקר טוב אשמח להגיע לפגישה אני לא יודעת את הטלפון שלך ואת הכתובת. אשמח במידה ותתקשרי אלי לעבודה ביה"ח אסותא מזכירות אחזקה 5201535 לשימחה יום טוב

רוייקו

New member
אגיע גמני לאחר השעה 20.00, בשימחה

בגלל הלימודים. מה יקרה אם תקבעו את שעת ההתאספות החל מ 19.30 .. זה ניראה לי שעה סבירה בהחלט. לא ?

lir42

New member
חסר לך ואתה לא מגיע....../images/Emo8.gif

אנשים יגיעו כאשר יוכלו..... אתה יודע ישראלים תמיד מאחרים...... נשתמע שלך לירי

SARA120

New member
מצטערת..../images/Emo7.gif

3 שעות אני צריכה לנסוע לכיוון אחד ועוד 3 חזרה.וקשה לי לנהוג בלילה לבד. אולי תבואו כולכם לצפון?

lir42

New member
חמודה......

כבר הזמנתי אלי הביתה "סילקתי" את הורי מהבית חבל שאת לא תגיעי... את לא יכולה להיצטרף למישהו?

רוייקו

New member
נהיה גם בצפון.. נתכנן כבר משהו

אני חולה על הצפון. כל מקום בצפון.

RomiVais

New member
גם אני אוהבת את הצפון ../images/Emo8.gif

הרי בשבילי החל מבאר שבע ומעלה, הכל נחשב לצפון
אז יש הרבה מה לאהוב!!!
לילה טוב

SARA120

New member
רוני שלום!הגעתי רק עכשיו...

מירושלים ,היינו כל המשפחה ורק עכשיו אני קוראת את ההודעות. אני למרגלות הגולן (למיטב זכרוני אתה מהחוף המערבי)..תודה על ההצעה.

amnon_p

New member
הי לירי!

אני מעוניין להגיע. שלחתי לך מסר אישי מקווה שיתקבל כיאות. להתראות אמנון

lir42

New member
שלחתי לך את מספר הטלפון שלי

תהיה בקשר שלך לירי

lia 2 4

New member
בוקר טוב לירי!

אשמח מאוד להגיע, מאוד רוצה לראות את כולם ולפגוש חברים חדשים.. מה שלומך? איך הולך? בטח לא אזהה אותך:)) שיהיה לך אחלה יום, ליה

RomiVais

New member
לצערי, לא נראה לי שאוכל להגיע...

אבל תעשו חיים ותתגעגעו אלי קצת?

למעלה