לידיעת כולם!!!!

1661

New member
לידיעת כולם!!!!

יש אתר וגם פורום לרשת המתנ"סים רחובות הכתובות היא:www.matansimr.up.co.il האתר נכון להיום די עלוב לכן אני מבקש רעיונות ובקשורת מה אתם רוצים שהיה באתר של רשת המתנ"סים רחובות!!!!! בתודה של שיתוף בפעולה אבירם שמואל מנהל האתר(רשת המתנ"סים רחובות)

yoavl1

New member
אבירם היקר.

1. אני מבקש לא לפרסם פה סתם ללא רשותי. 2. הפעם הפרסומת לא תימחק. 3. אם תשים לב לקישורים בתכלת שרצים למעלה, תראה שכבר שמתי קישור לאתר שלכם. 4. יום טוב. יואב.

1661

New member
איין שום בעיה אבל...

לגבי הקישור שלך אני חושב שאתה ממש לא צודק!!!!! אתה לא צריך לירשום "חפסו אותי במתנ"ס-כל הכבוד לזהר בלום" ביגלל שנכון להיום רשת המתנ"סים רחובות היא מקום גדול מאוד שאני חושב ואני יודע שלא רק זהר בלום זה שעושה את העבודה הקשה והשחורה אלה כל עבדי הרשת!!!! ואם מדברים על הצמרשת של הרשת מה עם קובי שרון-מנבל הרשת לו לא כל הכבד????? עכשיו ההודעה שלי (הראשונה) נירשמה בתוך בקשה לקהילת רחובות שיגידו מה הם מחפשים באתר אינטרנט שכזה ולא רק כפירסום אני יכול הגיד לך בביתחון מלא שלאתר לא חזרים מבקרים. אלה רק אני מחפש משוב מה הם מחפשים תודה על ההקשבה וסליחה את הביקורת אבירם

Big 7

New member
יופי מה אתה רוצה?שקל?במבה?בלון?

הוא שם בקישורים אז מה אתה מזיין תשכל?

1661

New member
שמע אני לא רוצה שום דבר

אני רק רוצה לבהיר שפעילות הרשת עם כל הכבוד שיש לי לזהר לא הוא שעושה את הרשת אלה כלל העובדים, שעובדים וימים וליל כדי שהכל יעבוד כמו שעון!

yoavl1

New member
עדי, אני מציע שתרגע...

לכל אחד מותר פה לכתוב, ואין לך זכות לנבל את הפה שלך.

yoavl1

New member
נולדת עם ניבול בפה?

אז כדאי מאוד שתלך לרופא מנתח שיוציא לך את הניבול בפה, כי כאן לא מנבלים את פה. יואב.

yoavl1

New member
בקיצור הבנת למה אני מתכוון...

ובזאת תם הדיון

למעלה