שאת כן לבד עם האייקונים, רק אתמול הייתה לי בעיית אקספלורר קטנה שבכל פעם שנכנסתי למחשב פשוט נתקע הכל,,, אייקונים אני כמעט תמיד עושה לבד כי אני לא רק עצלנית באוכל, אלא גם לרדת טיפה עם העכבר ולפתוח את האייקונים אני מתעצלת
בכ"א, הצלחתי לחפף את ההאקר המפגר שהשתחל אליי למחשב, אני רק מקווה שזה יחזיק מעמד עוד כמה ימים לפני שתהיה קריסה מוחלטת שתהיה שבת שלום לכולם
בלקנות קפה אני מעולה. לא יודעת אם אתם מכירים את סטארבאק אבל בחיי שאחרי שאני חוזרת לישראל הם יעמדו על סף פשיטת רגל. מה הם יעשו בלי הלקוחה המתמידה שלהם. הכי טעים זה המוקה הלבן שלהם...ואיי..ואיי..אייך בא לי עכשיו אבל הילדה תכף נרדמת ואין לי לב להוציא אותה החוצה. גנובה, יען כי את התחלת את השרשור הזה מתוקף תפקידך לדאוג לי לקפה.
אני לא יודעת, איפה את גרה בארץ אבל יש סניפים ברעננה, תל אביב ובטח בעוד כמה מקומות. אולי תעזרי להם לא לפשוט את הרגל בארץ, כי לפי השמועות, המצב שלהם על הפנים.
אין. אין כמו עלית ../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif../images/Emo45.gif
לא עוזבת את הבית בלעדיו. קוספא קטנה נוסעת איתי בכל העולם. לא יכולה להתחיל את הבוקר בלעדיו. שנים כבר. זהו. אני שותה כחול לבן בלבד. אפשר לקבל גם תוספות במשך היום אבל קודם כל עלית הכי פשוט בקופסאת פח עגולה. רק תודה שהחליפו את המכסה. הקודם היה נסגר לא טוב.