לידיעת כולן+עציון

הגנובה

New member
לידיעת כולן+עציון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

אני יודעת להכין קפה טוב
- סתם ככה בשביל שתדעו
יש לי טייק אווי מ"ארומה בר"
לכל אלו שלא מבינו למה אני מפרסמת את ההודעה.... SORRY

ואני מנצל"שת

משהו נידפק לי במחשב מחכה לתשובה מתמיכה טכנית בתפוז מקווה לפתור כבר את הבעיה הזו
(טוב שאני זוכרת עוד איך עושים אייקונים לבד) אגב גם אני מכינה
טוב בעיקר את הרתוח התורכי

arem12

New member
ישששששששששששש D-:

לפחות אני לא לבד משננת את האייקונים בעל פה

ענת הרשי לי להגיד לך

שאת כן לבד עם האייקונים, רק אתמול הייתה לי בעיית אקספלורר קטנה שבכל פעם שנכנסתי למחשב פשוט נתקע הכל,,, אייקונים אני כמעט תמיד עושה לבד כי אני לא רק עצלנית באוכל, אלא גם לרדת טיפה עם העכבר ולפתוח את האייקונים אני מתעצלת
בכ"א, הצלחתי לחפף את ההאקר המפגר שהשתחל אליי למחשב, אני רק מקווה שזה יחזיק מעמד עוד כמה ימים לפני שתהיה קריסה מוחלטת שתהיה שבת שלום לכולם

בסוף זה קרה

המחשב קרס טוטאלית ומהבוקר אני רק מנסה לתקן אותו בסוף איבדתי את הסבלנות והתקנתי את ווינדוס מחדש אני מקווה שזה יעזור אבל בנתיים
זה עובד בבוקר לא יכולתי לעשות כלום את ההתקנה הוא בקושי נתן לי לעשות
שתהיה שבת שלום לכולם ושבוע טוב

amitmom

New member
בלעשות קפה אני לא הכי חזקה א ב ל ..

בלקנות קפה אני מעולה. לא יודעת אם אתם מכירים את סטארבאק אבל בחיי שאחרי שאני חוזרת לישראל הם יעמדו על סף פשיטת רגל. מה הם יעשו בלי הלקוחה המתמידה שלהם. הכי טעים זה המוקה הלבן שלהם...ואיי..ואיי..אייך בא לי עכשיו אבל הילדה תכף נרדמת ואין לי לב להוציא אותה החוצה. גנובה, יען כי את התחלת את השרשור הזה מתוקף תפקידך לדאוג לי לקפה.

הגנובה

New member
מצטערת... ראיתי את ההודעה שלך

מאוחר מידי... אבל הנה... שיהיה על הבוקר...
+ 1 (
) על חשבון הבית

amitmom

New member
גנובתי החביבה..תודה לך על הקפה

רק בפעם הבאה , נשמה, בלי סוכר. אבל עם הרבה חלב

נוי3

New member
לא לדאוג - יש סטארבקס גם בישראל

אני לא יודעת, איפה את גרה בארץ אבל יש סניפים ברעננה, תל אביב ובטח בעוד כמה מקומות. אולי תעזרי להם לא לפשוט את הרגל בארץ, כי לפי השמועות, המצב שלהם על הפנים.

אין. אין כמו עלית ../images/Emo96.gif../images/Emo96.gif../images/Emo45.gif

לא עוזבת את הבית בלעדיו. קוספא קטנה נוסעת איתי בכל העולם. לא יכולה להתחיל את הבוקר בלעדיו. שנים כבר. זהו. אני שותה כחול לבן בלבד. אפשר לקבל גם תוספות במשך היום אבל קודם כל עלית הכי פשוט בקופסאת פח עגולה. רק תודה שהחליפו את המכסה. הקודם היה נסגר לא טוב.

עציון

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo185.gifגנובה!!!!!!!!!!!!!!!

עינוי סיני? טיפטוף? חכי. חכי. NEXT TIME את מכינה גלונים לא ספלים. אבל ההודעה הזו תעלה לך ביוקר. ראי הוזהרת!!!!!

עציון

New member
לא. אבל אני מכיר את המלחים על

האוניה שאמרו רגע לפני הטביעה: צוחק מי שצוחק אחרון.... שבת שלום.

למעלה