לידע כללי אוזניית בלוטוס מקרינה יותר ....

eranzzzz

New member
לידע כללי אוזניית בלוטוס מקרינה יותר ....

מהמכשיר עצמו ! לעניין הגלאקסי , יש לי אותו שבוע ואני ממש אבל ממש בעננים המכשיר נוח מואד לתפעול , מסך הטאצ מקבל ציון 9 כי זה תמיד כמעט אבל אישתי למשל מתה עליו ולא שמה לב לקטנות שאני שם לב , המצלמה טובה מאוד הוידאו מאכזב , האפליקציות והסנכרון עם גוגל וGMAIL פשוט חלומי קל ונוח אני הוספתי עט עבה שרכשתי באיביי ונקשר למכשיר כמו כן חובה מגן מסך ומעטפת מיגון כלשהיא , אחד החסרונות הוא הסוללה החלשה אבל פיציתי מייד ב- סוללה חדשה מאיביי 2200 MA הכוללת מכסה מחסנית . חובה לשים לב לכבות את הבלוטוס שהוא צרכן סוללה ואת הגדרות הסנכרון כולם באותו מסך כמובן שיש אפליקציות שדואגות להזכיר ולכבות ורצוי להשתמש בהם הן עושות חיים קלים וזולים . ההנאה מהמכשיר מובטחת . ערן

יNOT

New member
אה?!

מה זאת אומרת הוספת עט עבה? איפה הוספת אותו בדיוק?! חשבתי שהסוג מסך של הגלקסי מגיב רק למגע אדם, כלומר הוא קולט את האותות החשמליים של הגוף. (לכן אי אפשר ללחוץ על המסך עם כפפות לדוגמה) ועניין הסוללה גם לא ברור, איפה קראת שזה נתמך, ולא ייקצר את אורך חיי המכשיר? רכשת את המכשיר בארץ? יש לך את הגלקסי I7500 או את הגלקסי ספיקה I5700 ?

eranzzzz

New member
לגבי העט יכול להיות אני לא בקיא ...

באותו חשמליים וכו' העט בדרך אליי אני אבדוק ואגיב לאחר מכן , הסוללה היא סוללה יעודית למכשיר מה זאת אומרת יזיק למכשיר ? מה שאתה מקבל הוא תמיד הנחות ביותר והחלש ביותר על מנת שתשדרג חלפים . המכשיר שברשותי I7500 נרכש באורנג' . ערן

יNOT

New member
לפי כל השמועות כרגע... ../images/Emo10.gif

כל שנשאר לך זה לשדרג חלפים
אני לא בטוח אם זה עושה את הטלפון טוב יותר, אבל זו גם גישה. יש שמשדרגים תוכנה ע"י הורדת של כל מיני "עירבוביות"(רומים) שנעשו ע"י אנשים אנונימיים באינטרנט, ויש שהולכים לאיביי בחיפוש אחר עטים וסוללות.
כל האמצעים כשרים, אני פשוט לא הייתי מעוניין, לא היום ולא אז - במכשיר עם עט. שיהיה בהצלחה לכולנו. ואני מחכה לשמוע איך זה עובד...

eranzzzz

New member
יכול להיות שאתה צודק אבל ...

התמצאותה של העט לא יזיק , מלבד זה לי אין יד ודבר בכל נושא הרומים ושמעתי כבר על מכשירים שה"התמוססו" בעקבות שגיאות של התקנות כאלו ואחרות ואני אומר למה לי ? 150 מיליון איש קונים באיביי ורובם מרוצים אז למה לא ? סוללה 2200 MA רק תאריך את פעולת המכשיר וב-6 השנים האחרונות קניתי סוללות דרך איביי לכל המכשירים כולל מצלמות יקרות מפז ולא קרה דבר וקשה לי להאמין שיקרה . בכל אופן כולנו נמתין לעידכוני תוכנה כמו גדולים ונצפה רק לשיפורים . ברכות ליום הבא ערן

למעלה