לידע כללי : (טיסות פנמיות בתאילנד)

zontar

New member
לידע כללי : (טיסות פנמיות בתאילנד)

לפני יומיים רכשתי טיסות פנמיות לתאילנד בדיל של 206$ לאדם ל 4 טיסות כולל מיסי נמל
הטיסות שאני לקחתי הם : בנקוק->צ´אנג מאי , צ´אנג מאי->פוקט , סוראט תאני->בנקוק (לצערי נשארה לי טיסה מיותרת שאין לי זמן לממש
) את הדיל השגתי דרת איסתא באוניברסיטת רמת אילן.

djyosi

New member
שינוי תאריכים ?

אם קנית מראש כרטיסים זה אומר שהחלטת על תאריכים. ידוע לך במידה ותרצה לשנות את תאריכים הטיסות האם זה עולה כסף ? במה זה כרוך ? נ.ב: מה לגבי מחירים בתאילנד ? לא יותר זול ? (בעיקר במקרה שלך שאתה טס למעשה רק 3 טיסות)... תודה

zontar

New member
אפשר לשנות את התאריכים גם ברגע

האחרון (על בסיס מקום פנוי) וזאת דרך הטלפון או בסוכנויות החברה. וממה שהבנתי פה בפורום אמרו לא פעם שעדיף להזמין את הדיל מהארץ מאשר לקנות שם. בכל מקרה גם אם המחיר יהיה שם יותר נמוך זה רק בכמה דולרים בודדים ואני מעדיף את השקט הנפשי שלי שכבר יש לי כרטיסים ביד.

djyosi

New member
יש דיל ל 3 טיסות ???

מה לגבי דיל ל3 טיסות או 2 ? מה המחירים מהארץ ??

zontar

New member
הדיל הנ"ל אמור להיות ל3 טיסות אבל

שאחת מהן היא טיסה כפולה (צ´אנג מאי -> בנקוק ->פוקט)כלומר עם החלפת מטוס,מכיוון שמצאו לי טיסה ישירה מצ´אנג מאי לפוקט אז כביכול חסכתי טיסה ומגיעה לי עוד אחת (שלצערי אין לי איך לממש). בכל אופן אני לא מאמין שיש דיל ל2 טיסות אלא אתה פשוט יכול להזמין כרטיסים לטיסות הנ"ל בצורה רגילה. אם אתה רוצה תתקשר ותברר : איסתא באוניברסיטה ->03-5347891

aviron

New member
אז ככה :

תאי-פס ל-3 או ל-4 טיסות - ניתן לרכוש אך ורק מחוץ לגבולות תאילנד. (בישראל, למשל...). את ה"תאי-פס" ניתן לרכוש בכל משרד נסיעות, לא דווקא בסניף מסויים של איסתא בלבד. מותנה בסוג כרטיס-הטיסה הבינלאומי שרכשת לבנגקוק וחזרה. תמיד יהיה ה"תאי-פס" יותר זול פר טיסה - מקניית כרטיסי-טיסה ב"בודדים". אין כל בעייה לשנות בתאילנד את מועד הטיסות. יש לגשת עם הכרטיס לאחד ממשרדי "תאי" בכל שדה ומחוצה לו. אין מס נמל בטיסות פנים. ה"תאי-פס" טוב לטיסות חברת "תאי-אינטרנציונל" בלבד. ד"ש מהפטפונג.

למעלה