לידת בית מצולמת ב100 תמונות

אורניקי

New member
יאללה, שלחי

המצגת יותר יפה מהתמונות באתר? הדבר היחיד שחסר לי שם זה תיזמונים. לא ברור כמה זמן בכלל התרחשה הלידה, וחבל שאין שעות על כל תמונה, או משהו. [email protected]

הייתה לי בריכת לידה כזאת.

רק שבלידות הבאות למען שלום בית לא תהיה בריכה יותר. הבריכה נמסרה בכייף.

כרמית מ.

New member
למה?

גם לי היתה בריכה כזאת, שנמסרה (למיילדת, לטובות יולדות אחרות). אם תהיה עוד לידה, תהיה שוב בריכה.

כרמית בלידה הראשונה המים החמים

נגמרו ועד שמילאו את הבריכה הלידה נגמרה(לידה קצרה) ובלידה השניה הבריכה הייתצה ככקמע על הקיר בבית. כך שבפעם הבאה הודיעו לי שחבל בכלל למלא את הבריכה. מה שנכון נכון.(ויש לי בעל שתומך מאוד בלידות בית)

כרמית מ.

New member
סיבה טובה... ../images/Emo13.gif

אם כי, לפעמים יש לידות שמפתיעות. הייתי מעדיפה להשאיר את הקמע...

mise

New member
המים נגמרים? ../images/Emo5.gif

אז מה יהיה? אני אצליח למלא סנטימטר בבריכה ואז יגמרו המים?

SaraGubits

New member
כן אבל הבעיה שזה מתקרר מהר

ולמי יש סבלנות כל הזמן לחמם קומקומים?

כרמית מ.

New member
לא זוכרת שהיה נורא

בתור מי שהיתה מופקדת על חימום הקומקומים בלידה של TONTI - זה לא היה עומס גדול מדי - בתנאי שיש אדם שלישי, מעבר למיילדת ולבן הזוג, שיכול לעזור בנושאים הטכניים כמו זה. היתרון של לידת מים "שווה את זה" בעיני. (אגב, חלק (כל?) המיילדות דורשות היום המצאות אדם שלישי בכל מקרה, מסיבות בטיחות).

tonti

New member
../images/Emo3.gif

כשאני משחזרתתזה בראש, נראה לי שעבדת ממש קשה. לא נחת לדקה.

כרמית מ.

New member
את תהיי עסוקה בללדת

לא בלדאוג למלווים שלך. הפעלתנות עזרה לי, ולא היתה יותר מדי קשה. היה יותר קשה לחכות בסבלנות בלי לעשות כלום (זו אחת הבעיות של בתי החולים, רק ששם, במקום להתמודד עם הקושי שלהם, מעמיסים אותו על היולדת).

debby12

New member
מנהל
ואללה- לא חשבתי על זה

שבבית חולים מציקים ומתערבים פשוט כי משעמם להם. הם חייבים לטחון שם משמרת ארוכה ביותר, וצריך להעביר את הזמן איכשהו. כמה פשוט!

כרמית מ.

New member
ברצינות: נורא קשה לחכות בסבלנות

לפעמים שעות ארוכות, בלי שיש משהו לעשות, ורק בציפיה. אז אולי משהו לא בסדר? ואולי אם נעזור לזה להיות מהיר יותר, אז יכאב לה פחות?

debby12

New member
מנהל
אין לי ספק שאת רצינית - גם אני

פשוט הזדחלה לה פנימה הציניות הרגילה שלי. לא יאמן אילו תוצאות קשות יכולות להיות לחוסר מעש. מצד שני - אם תשאלי אותם הם עובדים נורא קשה בכוח אדם מצומצם וכו' כי יושבים להם על הראש פרוטוקולים אוויליים שמכריחים אותם להתערב. את האמת? לא מקנאה בהם. הייתי מתפוצצת אם הייתי צריכה לאכוף כאלה פרוטוקולים.

שָׂרָה

New member
שיעסיקו את עצמם בשעות האלו

שיביאו עיתונים, ספרים, רקמות או יעשו לעצמם קורס ביוגה עם ווידאו.. או יותר טוב יצאו החוצה לעשות מסיבת זלילה קטנה ושיעזבו את היולדת במנוחה עד שישמעו אותה צועקת: אמאאאלאאא יש לי לחחחחחחחחץ בואו תצילו אותיייייי!

ממני דרשו נוכחות אדם שלישי רק

שהיא לא הספיקה להגיע...
. הדרישה של המיילדת הייתה נוכחות של אדם נוסף רק בשלב הלחיצות (אלא אם כן אני רוצה לפני. אני לא רציתי). להזכירכם, מהרגע שהמיילדת הגיעה ועד הלידה עברו כ- 30 דק', לכן בסוף נשארנו רק אנחנו.

מדובר בחמישה מגה

התיבה שלך תעמוד בזה? המצגת - לוידעת אם יותר יפה (התמונות הן אותן תמונות), זה בא עם איזה שיר שלדעתי לא כ"כ מתחבר.

למעלה