לידת בית - תמונות מרגשות

daldan

New member
לידת בית - תמונות מרגשות

קיבלתי את זה במייל ואני רוצה לשתף אתכן. זה ארוך אבל מאד מרגש - סיפור מלווה בתמונות של לידת בית

daldan

New member
אני בעיקר מתרגשת עם אחרות

לי אישית אין אומץ - אני די פחדנית וצריכה את כל הבטחונות לידי

עינבלית

New member
טוב,אני מבינה שאם אמי

היתה עושה מה שאמך עושה, סביר להניח שהייתי בוחרת כמוך.

daldan

New member
לאו דווקא בגלל אמא שלי

שבאיזה שהוא מקום אני מאמינה שהיתה שמחה אם הייתי בוחרת בלידת בית. אלא בגלל שאני קצת פראנואידית וצריכה לדעת שיש לידי צוות רפואי "לכל מקרה".

ת'אמת? בית חולים זה לא כזה נורא

לא מבינה מה העניין שעושים מזה. לי היתה חוויה ממש נחמדה ללדת בבית חולים, לידה היכ טבעית בעולם, אפילו פיטוצין לכיווץ הרחם לא קיבלתי. היה בסך הכל נחמד, מכל הבחינות, גם הלידה וגם השהייה במחלקה אחרי זה. חוויה שאני זוכרת בחום. לא הייתי מעדיפה ללדת בבית, לא רק בגלל הרצון להיות ליד העזרה הרפואית והמכשור. זה כל כך נוח ללדת בבית חולים ונראה לי בלאגן לתזמר את כל העניין בבית.

POOH*

New member
לי הייתה לידה נוראית וטראומתית...

לכל אטחת הייתה חווית לידה שונה. שמחה לשמוע שלך היו חוויות טובות. שלי הייתה נוראית ובחלקה הגדול בגלל הצוות ולא בגלל בעיה בהתקדמות הלידה. אז מאחלת לך שגם הלידות הבאות שלך יהיו כאלה.. אבל גם שתדעי לקבל שיש אחרים עם חוויות אחרות ולא תזלזלי בהם.. POOH

POOH*

New member
אז את אחת מהשתי לידות...

שכבר יש לה בספטמבר???
POOH

POOH*

New member
ואנחנו אולי נהיה השלישית.. ../images/Emo13.gif

אבל מחכים קודם לראות שהכל בסדר ואז נחשוב על הלידה ונחליט החלטות לגביה.. POOH

תשמעי, לך כבר יש נסיון

ובאמת חבל לי לשמוע שהוא לא טוב ואני מקווה שבלידות הבאות שלך תקבלי פיצוי על החוויה הטראומטית. לא התכוונתי לזלזל ועצוב לשמוע שיש חרא של אנשים במקצועות המיילדותיים שמקלקלים לנשים את מה שהיה יכול להיות חוויה מדהימה - באסה. הסיבה שאני כותבת את זה כי באמת אני לא חושבת שצריך לעשות עניין וכמו שאף אחד לא מבטיח לי שהלידה הבאה שלי תהיה חוויה טובה אז אף אחד לא מבטיח לך שתהיה לך חוויה חרא בבית חולים בפעם הבאה או חוויה טובה בבית. אין ערובות ואין הבטחות ואין לנו שליטה על הדברים האלה. פעם בעבר מאוד פחדתי ונרתעתי מבתי חולים, אבל כחלק מכל תהליך ההריון שהיה רצוף קשיים ומכשולים (לכן כנראה קיבלתי כפיצוי לידה מדהימה) למדתי שאי אפשר לשלוט על הכל וצריך לזרום, ואם זה אומר בית חולים אז סבבה - שיהיה בית חולים. זאת הגישה שלי, היא לא באה מתוך זה שהיתה לי חווית לידה טובה אלא להפך מזה שכל מה שקדם ללידה היו חוויות רעות ולכן איבדתי את הצורך לשלוט בדברים ולמדתי לזרום.

daldan

New member
זה לא אנטי בית חולים

זה פשוט עניין של העדפה. להביא את חווית הלידה למקום הכי טבעי שלה והכי אינטימי. אני כאמור לא רואה את עצמי כרגע יולדת בבית, אך יכולה בהחלט להזדהות עם אלו המחליטות לעשות זאת ובהחלט להבין את אלו שבוחרות בלידה בבית חולים. פשוט עניין של העדפה אישית

משוש30

New member
ואו באמת מאד מרגש

כרגיל אני לא הייתי מסוגלת אפילו לחשוב על זה אבל זה נראה באמת נפלא ורגוע ונכון...

אור67

New member
הכי מרגש ושלם שאפשר.

אולי ביום מן הימים. לידת בית היא דבר מדהים , אבל עדיין לא מסתדר לי בראש לגמרי. מעדיפה חוויה בחדר הטיבעי בליס. בנתיים.

למעלה