לידת בית

wonder1

New member
לידת בית ../images/Emo2.gif

היי בנות היום אחרי שהייתי בבית חולים לצורך בדיקה התחלחלתי ונזכרתי בלידה הקודמת שלי שהייתה זוועתית וחסרת אונים שעד היום שבעה חודשים אחרי אני לא מסוגלת לכתוב לא את הסיפור ולא את מכתב התלונה אני עכשיו בהריון חודש שלישי חשבתי שלידה הבאה עם דולה בלי אפידורל ואם זה ילך טוב לידה הבאה בבית פתאום הרגשתי שאני לא רוצה להתקרב לבית חולים שוב זה לא בשבילי והבעל אמר מה שתחליטי אני איתך הייתי בטוחה שזה יצריך קצת יותר שכנוע אבל עדיין אני מרגישה פחד שמא משהו יתפקשש ושמא לא אעמוד בכאב למרות שיותר מפחיד אותי לעבור לדה דומה לקודמת אני גרה קרוב מאוד לבית חולים חמש דקות נסיעה עם מי אני יכולה להתייעץ? אני ירושלמית תודה ומזל טוב לכל היולדות

לידת בית וכאב

WONDER , לרוב לידה שניה קלה וקצרה מלידה ראשונה. כשאת מרגישה נוח ובטוח בבית ואת עם מיילדת שאת סומכת עליה ויש לך קשר טוב אתה , הכאבים בלידה פחות כואבים. את יכולה לעשות הכנה טובה ללידה הבאה, בתיגול של נשימה והקשבה לגוף, כמו יוגה למשל. אני ממליצה להיפגש עם מיילדת או דולה שעושות הכנה ללידת בית. קודם כל כדי לברר אם זאת הבחירה שטובה לך ואז לקבל הנחייה לקבי ההכנה המתאימה. בכל מקרה אם את מתכוונת ללידה טבעית , ההכנה חשובה. בהצלחה .הריון נעים ומספק, מיכל ב

ממליצה לכם להפגש עם מיילדת

בית, יש באזור י"ם כמה נפלאות ושם תעלו את השאלות והמיילדת תתן את התשובות. במי שילדה בבית 3 פעמיםם אני יכולה להגיד כי ההתמודדות עם הכאב בכל לידה הייתה שונה: מים תנועה, דימיון מודרך, נשימות, לפי סוג הלידה, המקום שאליו אני התחברתי. ממליצה לך לקרוא ולבדוק מה נכון לך. ולעבד את החויה של הלידה הקודמת כדי שהנוכחית תהיה טובה.

אשכר ש

New member
הי wonder, ברוכה הבאה!

מזל טוב על ההריון
כל הכבוד לבעלך שתומך בך בתהליך. תראי זה מאוד נפוץ לחשוש שמשהו "יתפקשש" לפני שנכנסים לעיניינים. ברגע שקוראים חומר החשש בד"כ מתפוגג. לכן אני ממליצה לך מאוד להתחיל לקרוא מאמרים מהפורום (יש שם הרבה תשובות לחששות שלך), את הספר "ללדת בבית" של אילנה שמש וגם את "לידה פעילה" (יש עוד ספרים מומלצים במאמרים). במקביל שאלות וקריאה בפורום יעזרו מאוד. את מתחילה תהליך מרתק! תרגישי חופשי לשאול כל שאלה.

debby12

New member
מנהל
בתור התחלה את יכולה להצטרף לפורום

פה ואז לאט לאט לקרוא עוד על הנושא, להתבשל עם עצמך ולראות אם זה מתאים לך. בקיצור שבי עימנו... אישית אני מעדיפה כאבים פיזיים בלידה אינטימית ופרטית על פני לידה זוועתית-משפילה בבית חולים עם אפידורל (וניסיתי את שניהם -- כך שזו העדפה מנסיון אישי
) כדי ללדת בבית את צריכה שההריון שלך יהיה בסיכון נמוך. אם בא לך את יכולה לכתוב עוד פרטים על עצמך שנכיר אותך יותר טוב

wonder1

New member
תודה על התגובות - קצת אינפו עליי

אני בת 28 מירושלים אמא לילדה בת שבעה חודשים בהריון חודש שלישי נכנסתי לכאן מספר פעמים בעבר והנה אני כאן שוב נושא לידת בית מדגדג לי מאוד ואני באיזה מקום יודעת שזה נכון עבורי אתמול יצא לי לדבר עם דולה שחשבתי לקחת בלידה והיא אמרה שהיות והיה לי דימום מוגבר אחרי הלידה הקודמת אני בסיכון אז אני מניחה שאנסה ללדת עם דולה בבית חולים ונקווה שלידה הבאה תהיה בבית אני פשוט מרגישה שיש לי כל כך הרבה תהליכים לעבור ואני לא אספיק עד הלידה האם אתם מכירות מישהי בירושלים שאצלה אפשר לעכל את הלידה הקודמת ואת הלידה המתקרבת? אשמח להמלצות יום מקסים

debby12

New member
מנהל
סליחה על הקיצור

אני מקלידה ביד אחת כי גילגי עלי. אז ככה. אכן דימום מוגבר נחשב גורם סיכון - שבגללו ייתכן כי מיילדות בית יסרבו "לקחת" אותך (יש פה כל שבוע-שבועיים שרשור שאלות למיילדת בית אז את יכולה לתת את הפרטים ולשאול). אגב, גם לי היה דימום מוגבר בסוף הלידה של גילגי לפני חודשיים וחצי - בלידה שלא היתה בבית חולים (שרדתי - בעזרת פיטוצין, לחץ פיסי על הרחם מבחוץ ויניקה של גילגי
) לגבי מישהי לעבד איתה את הלידה הקודמת והבאה -- אורניקי המקסימה שלנו - לא? (היא כותבת פה בפורום. את יכולה לשלוח לה מסר)

אשכר ש

New member
נראה לי

שדימום מוגבר בלידה האחרונה אינו פוסל לידת בית בהריון הנוכחי. האדם לשאול אותו היא מיילדת בית (ב-2.4 מתארחת כאן מיילדת, תוכלי לשאול אותה). לגבי תהליכים: תתחילי לעבוד על זה בקרוב, תראי איך הולך, איך את מרגישה ואח"כ יהיה לך זמן להחליט אם זו לידת בית או לא (כדאי לשריין מיילדת סביב שבוע 24, אבל אם את רוצה גם מעקב הריון אצלה אז לפני). לגבי מישהי מירושלים, תפני לאורניקי, היא מכינה ללידה ודולה, ילדה בעצמה בבית. תוכלי למצוא אותה כאן בפורום או לשלוח לה מסר.

למעלה