לידת מאי הסיפור של סבתא!

עיגולית

New member
מאוד מרגש

איזה יופי, כמה קבלה והוקרת תודה, מאוד לא מובן מאליו... פשוט ויפה. איזה יופי שאימא ובת יכולות לחלוק חוויה כזאת עוצמתית ביחד, מעניין אם תהיה לזה השפעה על הקשר עם הנכדה החדשה? אני חושבת שברגעים שאנחנו הופכות להיות אימהות, באותו רגע ממש יש מן צורך פנימי כזה לחזור ולהיות "הבת" לעוד רגע, שיטפלו בי וידאגו לי. תמיד צריך את אימא, ואת היית שם בשבילה, רגע מיוחד, לא פשוט, אבל שלכן לנצח נצחים.

אום נטע

New member
תודה, סולה, אני אראה את זה לאמא שלי

היא חוששת להיות נוכחת בלידה שלי, אני מקווה שזה יעזור לחזק אותה. תודה לך ולאמך על השיתוף.

Manty

New member
המון תודה ../images/Emo140.gif

כיף לקרוא את שתי הגרסאות. אמך הביעה המון חששות בסיפור שהיא לא הביעה בזמן הלידה. כל הכבוד לה. אני שמחה עבור שתיכן שחוויתן מאורע כל כך מיוחד יחדיו. גם אני ביקשתי מאימי לכתוב את סיפורי הלידה של הקטנים, בהם היא נכחה, אך so far - nothing... עודדת אותי לנסות שוב
המון מזל טוב להולדתה של מאי
(לא יצא לי לומר. אבי ביפן ואני עסוקה בבילויים
)

POOH*

New member
איזה סיפור מרגש....

כל הכבוד לסבתא... ממש מרגש לקרוא מהצד הזה - כל הכבוד לה על התמיכה הלא מסוייגת בבחירות שלכם גם כשלא התאימו לדעותיה.. POOH

debby12

New member
מנהל
קראתי ונהניתי

זכית באמא נפלאה. התרשמתי מאיך היא זרמה עם התוכניות *שלכם* למרות שלא נראה שהיא עצמה במקור מאורייטציה טבעית. היה גם מעניין איך גם היא התרשמה שבדיקת הרופאה בבית החולים היתה נוקשה - שוב מבלי שנראה שהיא באה מראש עם איזשהו אנטי מה שלא תגידי - אם מסתכלים על חצי הכוס המלאה הרי גם לאמא וגם לסבתא יש עכשיו אחלה סיפור לספר למאי כשתגדל קצת

נהיה לי עור ברבור ../images/Emo9.gif

איזו אמא, איזו סבתא! ושוב סולה- את מלכה
אני אתן לאמי לקרוא את הסיפור בבוא הזמן. וזה נתן לי רעיון מעולה- נמנה אותה להיות אחראית להמצאות חומרים לעוגת תפוחים בבית
גם היא תרגיש שותפה, גם רעיון העוגה מוצא חן בעיני (אני אוהבת מאד עוגת תפוחים) וגם יהיה מה לכבד את המיילדת והדולה
ומה שלומך בימים אלה?

vashti72

New member
כמה שאמא שלך מקסימה!

אני סופגת כל כך הרבה שליליות מאמא שלי עכשיו, שאני יכולה רק להעריך את אמא שלך על האמונה בך והכוחות והקבלה שלך, ולקוות שאני אהיה אמא כזאת...

למעלה