ליהוקים חדשים לעונה השלישית

MrHyde1

New member
ליהוקים חדשים לעונה השלישית ../images/Emo124.gif

ליאור רז ("מתי נתנשק", "גירושים נפלאים") יגלם את קפטן הפיראטים וגל לב ("רעש") יגלם את אחיה של ליאת בלו. מתוך "פנאי פלוס" אולי זה כבר פורסם כאן, בדקתי רק בשלושת העמודים הראשונים של הפורום.

DJ ELAD 17 A

New member
חבל שכאן בפורום לא עושים אודישנים

לדעתי יש כאן המון אנשים וילדים שמגיע להם הזדמנות להופיע בסידרה

לא פורסם

העונה הזו הולכת להיות מסובכת עוד יותר. אני מאמין שגם לאח הזה יש סוד אפל. אבל גל לב וליאת בלו בערך באותו גיל(אולי הפרש של 5 שנים, אולי בכלל לא נראה את זה על המסך) ויהלי בן 10 או 12 במותו, אולי הוא מהעתיד?,יכול להיות... קפטן פיראטים?

Yarinv

New member
מריח כמו איחוד עלילות של הספר הראשון והשני

העלילה של "הטיימר מאטלנטיס" התרחשה על גבי הספינה (זו שאמורה להגיע לאי אחרי ה-9.9.09 ושתושביה יפגו את הבן-עמים ויפתחו את האנושות החדשה), הקטע של הפריאטים קורץ לזה (או שמדובר בפיראטים של זמן, ע"ע עונה שניה? מתקשה להאמין). למרות שצמד המילים "קפטן פיראטים" גורם להרמת גבה, אני מחכה ואולי יפתיעו. החזרה של יהלי כבוגר אומרת כמובן דבר אחד - יהלי חי. זה לא מפתיע בהתייחס לעובדה הפשוטה שזואי ויהלי הם אחים, מה שאומר שאם זואי טיימרית אז גם הוא (ולא נראה לי שאחד מהם מאומץ או משהו כזה). אם כן, הפוקוס של העונה השלישית יהיה על זואי, כמו בספר השני שיצא לסדרה (וכמו שהעונה הראשונה הייתה העונה של טומי, והעונה השניה הייתה העונה של אנה).

dar dahan

Member
כן והוא נקרא המסע של זואי...

תחפש/י אותו בסטימצקי או בצומת ספרים. תחפש/י את זה אגב בנוער/ילדים.

dar dahan

Member
אבל לפי מה שאתה אומר יש משהו לא הגיוני...

הריי מרגע שיכולת הנסיעה בזמן הסתיימה הריי שלמעשה האסטרואיד חוזר שוב, אז איך עלילת הספר השני יכולה להתקיים לצד אסטרואיד שיחריב את העולם שוב... אח, אח לגיורא הפתרון...

yonatan samiya

New member
אני לא חושב שהעונה השנייה הייתה העונה של אנה.

אמנם היא חיפשה לאורך כל העונה את ליבי אבל זה לא עניין שתפס חלק גדול יותר משל שאר הדמויות בעונה. הראשיות בכל אופן. בנוגע לפיראטים- בוודאות לא מדובר בפיראטים של זמן, ממה שכתוב אלו פיראטים רגילים ואבירים רגילים מימי הביניים שפשוט יעמדו בדרכם של הגיבורים ללקיחת היהלום.

yonatan samiya

New member
אני חושב שאתה טועה...

גל לב לא ישחק את אחיה של ליאת בלו, אלא את אחיה של אחת מהשחקניות האחרות. ואם זו העתקה מדוייקת מהכתוב ב"פנאי פלוס" אז כנראה שהם אלו שטועים, זה קורה לפעמים... זה כמו שהיה כתוב בכל מיני מקומות שעלילת הסדרה תתרחש ב2012, עוד בעונה הראשונה.

למעלה