ליהוק כמעט כושל

ליהוק כמעט כושל

לא יודע אם שמתם לב אבל אין כמעט אף אחד בבית הזה שמגיע מרקע כלכלי נמוך. מלא שיחות של הדיירים מתנהלות על כל מה שקשור בבתים, מגדלים וכו' באיזורים הכי שווים ויקרים בארץ. לא פלא שאשר והבובלילים הרבה פעמים יושבים לבד כחבורה אחת, כי הם דיי שונים מהבחינה הזאת מכל שאר הדיריים. חלק גדול מהדיירים דומה בקטע הזה אחד לשני, כולם מחפשים דירות X גרים בדירות ששוות בסכום Y-חבל, אם היו מביאים אנשים יותר מגוונים גם מבחינה כלכלית, היה הרבה יותר מעניין. שלא נדבר על זה שהמיליון היה הרבה יותר מתאים, אבל זה כבר ויכוח אחר.

טלטוש

New member
מנסה שוב לכתוב תשובה

ניסיתי קודם ותפוז עצר לי את הדואר בדרך.... בכל מקרה יש גיוון כלכלי בגלל זה הביאו את בובליל האב והבת ואת אשר. למרות שלגבי בובליל אני ממש לא בטוחה לגבי מצבו הפיננסי, יתכן שגם הוא גר במגדל... אל תשכח הוא קבלן. (ודרך אגב, אני מכירה גם כמה טבריינים שגרים בוילות שחבל על הזמן)

ShukyD

New member
לא קשה לחיות טוב בפריפריה

נכון שיש הרבה אנשים עם קשיים שחיים שם אבל מי שבא מחיים רגילים בעיר יכול בהחלט לחיות באיכות חיים גבוהה בפריפריה בקשר לבובליל נראה לי שהוא מפוצץ בדינרוס והרוב שם באמת באים ממצב כלכלי טוב והשאר ממצב כלכלי לא רע

יNOT

New member
זה מעבר לזה.

הליהוק הוא כן כושל, אבל זה לא בגלל האנשים. זה בגלל השיקולים שהיו להפקה בראש מתי שליהקו את החבר'ה האלה. בחרו אנשים שיש להם דרישות , בחרו אנשים שיכולים( וכבר מוכיחים את זה חלקית) לגור במנזר. (הקטע עם וונסה נגמר לפני שהתחיל ) ההפקה ידעה מראש שהם לא מעוניינים בדברים שערוריתיים, כמו עירום, סקס ודברים בסגנון , לכן בבחירה של האנשים לווילה כנראה לא עניין אותם שאף אחד מהאנשים (חוץ מליאון , שנהנה לחשוף את החריץ שלו בכל הזדמנות ) הוא לא אדם מוחצן . וונסה היא רק כריזיונרית. קרן היא וונילה שי רק צעקן , לא יוזם כלום כי יש לו חברה. איתי , פיזית לא מושך אף אחת בווילה. עינב , רק יודעת להוציא שחורים ולעשות חיקויים יוסי , עם הפליטות פה המטומטמות שלו שכולם מעריצים (מה שאומר יותר עליהם מאשר עליו ) שיפרה , שכנראה סקס , אהבה או כל מגע כל שהוא , שמעבר לחיבוק עם ליאון לא ממש מעניין אותה כבר מצאה לה תחביב אחר. רנין , רק חבר שלה , ורק חבר שלה. אשר , עם ילדה בדרך , בין חרדי למתחסד, ומקבל בית כנסת. צבר , הכי רגוע שבעולם , אם לא יינערו אותו קשות , יכול להירדם בעמידה. יכול להיות ששכחתי מישהוא, אבל כבר לפי המקבץ הזה אתה רואה שנגמרות פה האפשרויות אם ההפקה לא תיצור להם פעילויות חברתיות. אם לא תוציא מיטות מהחדרים. אם לא תגביל את המקלחות לשעות מסויימות ולאורך זמן מסויים ..... אני לא עובד בשביל ההפקה, אז שיבינו את השאר לבד.

סתונית5

New member
מצבם הכלכלי של הבובלינים הלוואי עלי !

דווקא אלה הזקוקים לכסף הם אשר, פקיד הדואר שחי משתי משכורות שמסתכמות ב 10000 ש"ח לחודש, שפרהחולמת לעזור לאח שעומד להשתחרר ולאחיותיה כי ההורים לא יכולים לתמוך, צבר כמתמחה חי מ 5000 ש"ח לחודש קרן שלמרות שמוצגת כפיתוחניקית, למעשה לא מקבלת כנראה תמיכה מהוריה לאן חולם לקנות בית להוריו שי מתרברב אבל לא ברור אם יש אמת בדברי הרהב, וונסה כנראה באה מרקע כלכלי מאוד מאוד עשיר, (בשיחת לילה לאיתי, צחקה מדימוי ה"מושבניקית" ואמרה לו שאם רק היו יודעים את האמת על נכסי הוריה.... ). איתי אמנם במקור מסביון אבל נראה שאת חלומו על קרקס יצטרך לממן בעצמו. בובלין קבלן בניין וכנראה"מסודר" טוב מאוד.

למעלה