ליהוק מפתיע לעונה 5
לקוראים וצופים!

Serf SaN

New member
ליהוק מפתיע לעונה 5
לקוראים וצופים!

זהו ספוילר גם למי שקרא את הספר (שינוי מהמקור) וגם כמובן למי שרק צופה בסדרה, אבל זאת דמות שתשמחו לשמוע עליה!

ז'אקן הגר חוזר.
http://winteriscoming.net/2014/06/23/familiar-face-returning-game-thrones-season-5/
כמובן הוא יפגוש את אריה בבראבוס. שזה דבר שלא קרה בספר, או לפחות לא ידענו עליו בפנים הספציפיות של השחקן Tom Wlaschiha.

Serf SaN

New member
יכול להיות.

לדעתי הם ישלבו גם אותו באולדטאון וגם בפייק.
באתר הם משערים שהוא יהיה תחליף ל-Kindly Man..שזה קצת מבאס לדעתי.

agamkedem

New member
זה יהיה מגוחך

(אם הוא יחליף את הKindly Man).

המתנקש חסר הפנים שפעל בווסטרוז הוא במקרה גם מחנך המתלמדים במקדש שלהם? הוא הגיע לווסטרוז, ככל הנראה לא ביצע שום התנקשות משמעותית, ומיד חזר הביתה כדי לשמש כמורה?

Serf SaN

New member
יכול להיות שהם ישחקו עם זה מעבר

שהפנים שלו זה רק מסיכה שכל פעם מישהו אחר חובש. והוא בעצם יהיה בכמה מקומות בו זמנית בזמן קצר... אושקרכלשהו

CallMeCavanaugh

New member
אני מקווה

שכמו שנאמר, הוא יהיה באולדטאון ואולי גם בפייק - בכל זאת יש לסדרה נטיה לאמת ולהפריך כל מיני תיאוריות אז אם באלון נרצח אני מאמין שנראה את הרצח.

אני מקווה מאוד שהוא לא יהיה החונך של אריה. בינתיים זה רק מה שאנשים חושבים, לא משהו רשמי (למעשה, עצם ההשתתפות שלו עדיין לא רשמית ומתבססת על משהו שנכתב באתר של סוכנות השחקנים שמייצגת אותו ולא על מידע רשמי מ-HBO).

CallMeCavanaugh

New member
לספר 5

זה אומר שג'יימי לא באמת בסכנה?
זה גם פוסל את התיאוריה הלא מי יודע מה סבירה אבל מאוד טובה סיפורית שכמו שבריק הקריב את חייו בשביל להחיות אותה, היא תקריב את חייה בשביל להחיות את ג'ון, שזה מאוד יפה אחרי החרא שהיא האכילה אותו כל החיים.

Macphista

New member
תיאוריה קצת לא קשורה לדעתי
ס5

איפה סטונהארט ואיפה ג'ון?
מרחק עצום מפריד בניהם בזמן שהיא מתעסקת בג'יימי והוא מתעסק בלמות.

CallMeCavanaugh

New member
בפעם האחרונה שבדקתי היו לה רגליים

אם סטאניס הצליח להגיע מדרגונסטון לחומה אין סיבה שהיא לא תצליח להגיע מארצות הנהר הקרובות בהרבה.

Macphista

New member
יש לה רגליים, וגם בטח יש לה סוס
ס5

אבל המרחק מארצות הנהר לחומה עדיין לא קטן.
אנחנו יודעים כמה זמן לוקח ללכת/לרכב את הדרכים בווסטרוז?
כמה זמן לקח לג'ון וטיריון והאחרים לרכב מווינטרפל לחומה?
הם הרי היו תקופה לא קצרה בדרכים. יותר רחוק מזה יהיה מארצות הנהר.

גם המסע של סטאניס לא היה קצר, בסדרה אמנם הופ הוא היה בדרגונסטון, הופ הוא בבראבוס, הופ הוא בחומה. אבל אנחנו יודעים יותר מזה.

את סטונהראט החיו אחרי מספר ימים, האם היא תספיק להגיע לחומה תוך מספר ימים?
לא נראה לי.
לא נראה לי שהיא גם תהיה מעוניינת.

חוץ מזה, למה שתלך לחומה כשבדיוק ג'יימי הגיע לידיה?
מה יש לה לחפש שם?
ובמקרה היא בהחלט לא תגיע לשם ובמקרה היא לא תתקל בגופה של ג'ון ובמקרה היא לא תחליט להחיות על חשבון חיה בחור ששנאה כל חייה.

CallMeCavanaugh

New member
אין לחץ

בניגוד לגופה בנהר שנרקבת במהירות ודגים אוכלים ממנה, גופה בחומה תישמר היטב. גם רוחו של המת לא "נרקבת" כי הוא יהיה בתוך גוסט. מבחינת זמן אין לחץ שהיא תגיע תוך כמה ימים. מבחינה סיפורית זו תהיה הדרך שלה לכפר על כל הרע שעשתה לו כל החיים וגם יכול להיות חלק מהתכנית הגדולה של ר'לור. אין פה שום בעיה מבחינה סיפורית וזה אפילו יפה אם זה מה שיקרה. אלא שמרטין לא עושה דברים יפים - הוא עושה דברים כואבים, ולכן אני לא מאמין שזה מה שיקרה.

טוב, הם רק אומרים שהיא לא תשחק אותה (ספוילר)

אולי ימצאו איזה פתרון שחתכו לה עור מהפנים של הגופה שלה או משהו?

גם לי נראה ככה
לעונות הבאות

אלא אם התפקיד שלה בעלילה של הספרים יהיה זניח. אפשר שהאחווה ללא דגלים תתפוס את ג'יימי בלעדיה, ואפילו להשאיר את דונדאריון בפיקוד על האחווה. אם כך יהיה, נדע בוודאות שאין לה תפקיד משמעותי בספרים, וזה יהיה האות להפסיק לצפות בסדרה. היה לנו עד עכשיו ספוילר וודאי אחד לספרים (עם האחרים), והוא היה קטן יחסית. אבל מעכשיו זה ייגדל וכבר לא נוכל לדעת מה ספויילר לספרים, מה "אפקט פרפר" של שינויים, ומה לא קשור לא לזה ולא לזה. יחד עם העובדה שהסדרה צפויה לעקוף את הספרים (בואו נודה על האמת: אפילו אם רוחות החורף ייצא בשנה הבאה, האם גם חלום אביב יקדים את הסדרה?), ושהסדרה היא, עם כל הכבוד, יצירה נחותה לעומת הספרים, הבחירה אמורה להיות ברורה.

CallMeCavanaugh

New member
בהצלחה עם זה

אין סיכוי להתחמק מספוילרים לסדרה. כל הרשת מלאה בהם, בניגוד לספוילרים לספרים (למרות שיש גם כל מיני קוראי ספרים שעושים בכוונה ספוילרים לצופי הסדרה וגם בזה אני נתקל לפעמים). הבחירה היא לא באמת בין לגלות את הסוף מהסדרה או מהספרים, אלא בין לגלות את הסוף מהסדרה או מספוילר שמישהו יעשה לך.

אגב, מה בעצם היה הספוילר במה שראינו עם האחרים? זה פשוט היה אישור לעוד תיאוריה, משהו שהסדרה עשתה בנוגע לתיאוריות נוספות (מי רצח את ג'ופרי? האם ג'יין ווסטרלינג בהריון ומתחבאת ביחד עם ברינדן? האם ג'וג'ן מת?). מעבר לזה שלמדנו מהסצינה שכן, כמו שרבים חשדו, האחרים הופכים את התינוקות של קראסטר לאחרים, לא למדנו ממנה שום דבר אפילו אם לוקחים בחשבון את הפרסום שהוסר שהאחר שביצע את השינוי הוא מלך הלילה.

Serf SaN

New member
לדעתי זה לא מאה אחוז נכון,

והמשפט שלה נתון לכל מיני וריאציות קריאה והבנה. נו
הם משחקים איתנו כי גם לא רוצים שנדע שזה מגיע.

מה שכן, הבמאי של פרק 10 אמר שלא הייתה מחשבה של להכניס את ליידי SH כי היא סתם זומבי כרגע. כשמרטין יפתח לה את העלילה בספר הבא אז תהיהי סיבה להכניס אותה גם לסדרה.

Stark Bannermen

New member
ספוילר לעונה חמש

חבל ומאוד מבאס, אני דווקא אהבתי את העלילה הזו, כמו שהם שינו הרבה דברים, הם יכלו לתת לה לדבר, פשוט בצורה אחרת...לא חייבים שזה יהיה בדיוק כמו בספר ומה עכשיו? אז זה אומר שג'יימי נוסע לדורן? ומה הם יעשו עם בריאן? ככל שהם מתרחקים מהספר, ככל שזה נראה רע (ע"ע המסע המפגר של אריה לבקעה והסיבוב פרסה)

הצפון ממש מוזנח עלילתית בסדרה לעומת הספרים. אני רוצה לראות פרייז' מתים.

למעלה