ליהיא לפיד

המאמינה

New member
ליהיא לפיד

מהמעטות שטרחו לצדד במאבק. אמנם בצנעה אבל בטור שלה השבועי שלה בידיעות תקשורת היא יצאה נגד הגזירה.

חן123

New member
ראיתי את זה ב"על השרון"

שהוא המוסף המצורף לידיעות של שבת באזור השרון. כל הכבוד לה!

חן123

New member
חשבתי לשלוח לה את המצגת

במדור שלה יש הפניה לכתובת אימייל, אבל בנתיים משהוא עצר אותי.

bapi

New member
../images/Emo41.gif הייתי חייבת לשתף אתכם ../images/Emo41.gif

שכרגע קיבלתי טלפון מאחת הלקוחות שלי
היא אשת שיווק בחברות גדולות פה בארץ היא קיבלה ממני את המצגת והיא אמרה שהיא פשוט מצויינת
שהמסרים מועברים בצורה חד משמעית וחזקה
ושהתחושה שהיא קיבלה מלראות את המצגת היא כאב בטן (כמובן ברמה הריגשית).
כמו כן היא מפיצה אותה בקרב כל מכותביה - וזה המון
אז כל הכבוד חן על היוזמה והעבודה המאומצת
כפי הנראה זה כבר מתחיל לשאת פירות. ודרך אגב אני לא רואה כל סיבה לא לשלוח את המצגת לכל אחד וששום דבר לא יעצור אותך.

חן123

New member
וואו!

עשית לי את הבוקר (להזכירכם - חולה,מהבית). טוב, בטח שהמצגת טובה, את עשית לי את הגרפיקה. תודה, זה מאוד מאוד נעים לשמוע חן

kasa

New member
../images/Emo45.gif מסכימה. גם אני קיבלתי מייל

עם פידבק חיובי לגבי המסר המועבר במצגת ממספר אנשים. אז חן - הקרדיט כולו שלך.
לדעתי זה דווקא רעיון מצויין לשלוח לליהי לפיד, ולחזק את ידיה. מישהו יכול לצרף לכאן את דבריה או את תוכנם כדי שאפשר יהיה להגיב להם ??

kasa

New member
קשור ולא קשור,

בין לבין יצא לי היום להאזין קצת לתכנית של "זהבי עצבני". הועלה לשידור רופא - מנהל ביה"ח הגריאטרי פלימן בצפון הארץ, שעפ"י החלטת האוצר עתיד ביה"ח הזה להיסגר. אותו רופא דיבר על דרך קבלת ההחלטות, והציג אותה כחלטוריסטית לחלוטין. לטענתו, פקידי האוצר מציגים בפני השרים נתונים שגויים, מטעים ושיקריים. גם בצד האינפורמטיבי, וגם בצד הכלכלי. (למשל, הם טענו כי הטיפולים הניתנים בבי"ח זה יכולים להינתן גם בבי"ח אחר, ובעלות זולה יותר. אותו מנהל טוען שזה לגמרי שטות והבל. נתון שיקרי לחלוטין, היות ואין בי"ח גריאטרי אחר באיזור הצפון. ומשמעות החלטה אומללה זו היא כמובן תמותת חולים גריאטריים, ו/או עומס נוסף על מערכת הבריאות, כי החולים הללו יהיו סיעודיים ויפילו עומס נוסף על קופות החולים בקהילה....וכד') בקיצור - כל דרך קבלת ההחלטות בוצעה באופן מאוד לא מקצועי, תוך הסתמכות על נתונים שיקריים ולא מדוייקים שהציגו פקידי האוצר בפני שרי הממשלה, והשרים, הצביעו בעד ההצעה - בלי לדעת על מה הם בכלל מצביעים !! אני חושבת שהאימרה הזאת נכונה ומדוייקת מאוד גם למצב שלנו. גם כאן, כנראה, הוצגו נתונים מגמתיים, לא נכונים, לא מדוייקים, ועל סמך נתונים אלו - התקבלה החלטה כל-כך אומללה.
נראה לי שבכל הפניות למשרדי הממשלה - חשוב להדגיש עובדה זו (שיש לה כמעט קונצנזוס בקרב מומחים) - שההחלטה לא התקבלה באופן עינייני, והגיוני והסתמכה על נתונים שיקריים , שגויים, ומטעים בכוונה תחילה !! אגב, זהבי גם הקריא מכתב של זוג מטופל בטיפולי פוריות כנגד הקיצוצים.

kasa

New member
שכחתי... כמובן שאותו רופא דיבר על

כך שמעבר להיותה של החלטה זו בלתי אנושית - היא גם טיפשית מבחינה כלכלית, וגם - עומדת בניגוד מוחלט לחוק ביטוח בריאות ממלכתי. (עפ"י חוק זה מתחייבת המדינה לספק שירותי רפואה בסיסיים לכלל אזרחיה).

למעלה