ליה, מה שלומך???

RomiVais

New member
ליה, מה שלומך???

ראיתי שענו לך על השאלות שלך ושעשית כמה וכמה שינויים במיקומים / במנתחים והכל... מה קורה איתך? נסגר משהו? החלטת על משהו? מקווה שההרגשה הכללית טובה יותר, צר לי שאת כל כך לחוצה וסובלת... באמת שאין צורך - קחי נשימה עמוקה ותאמיני לי שהכל יהיה בסדר! אנחנו פה בשביל לעזור לך, אז תסמכי עלינו. שיהיה לך ערב נפלא, רומי

lia*

New member
בוקר טוב לפורום ולרומי!

מה שלומכם? אתמול באמת נרגעתי קצת , אחרי שקיבלתי את המייל שלך החזרתי לך תשובה אבל כנראה זה לא נשלח.אתם לא מתארים לעצמכם(או אולי דווקא מאוד מתארים) איך העידודים שלכם עוזרים!! זה ממש משפר את ההרגשה והתקווה שבסופו של דבר יהיה טוב חוזרת.. הפחד הכי גדול שלי שלא יאשרו לי את הניתוח כי המשקל שלי גבולי (ההפרש 39) אבל אמרו לי שאם יש 3 ספרות במשקל אז בד"כ אין בעיה לאשר. רומי!!! אני כ"כ מתרגשת בישבילך אין לך מושג! מקווה שהכל יסתדר ומיום שני תתחילי חיים חדשים באיכות יותר טובה ותהיהי מאושרת יותר. אמן!! שלכולם יהיה סוף שבוע נחמד ,קריר וכייפי.. נשתמע ליה

orenhaim

New member
יש גורמים מקלים שאם הם מתקיימים

מאשרים ניתוח גם אם ה-BMI קטן מ-39. למשל לחץ דם קצת גבוה, קנה נשימה צר כתוצאה מהשמנת היתר, לשון מנופחת שתופסת חלק גדול מחלל הפה, עודף כולסטרול ו/או טריגליצרידים וכדומה. כך לפחות נאמר לי על ידי הרופא שניתח אותי דרך קופ"ח "מכבי".

למעלה