ליואל! H-)

MoR xxx

New member
ליואל! H-)

שלום, אני בת 14 ואני סובלת מהזעת יתר בבית השחי. ראיתי בפורום הודעות שקשורות לנושא, וראיתי כמה תרופות סבתא, ניסיתי אותן אך התופעה לא עברה. אני בטוחה במאה אחוזים שהתופעה נובעת מלחץ וממתח. כשאני נמצאת בבית, או עם משפחתי אני לא מזיעה אבל כשאני בחברת חברים ומכרים (למשל בביה``ס או מסיבות) אני מתחילה ממש להזיע. זה לא שאני מפחדת מלהיות בחברה או משהו כזה. מה אפשר לעשות? יש לי עוד שאלה, תרופות הסבתא שניתנו לי בפורום, הן תרופות שמכינים אותן מתבלינים, השאלה שלי היא כזאת, האם התרופות הללו שמכילות תבלינים משפיעות על הרגשות, כלומר שאני לא אהיה יותר במתח או שהן משפיעות על מי שיש לו בעיה הורמונלית? תודה רבה. להתראות!

הלו מור :cool:

מור הי!!! יואל לא יכול לתת לך תשובות על תרופות הסבתא- שעשויות מתבלינים מכוון שלא בטוח שהוא יודע את שיטת הריפוי הטבעית של הרמב``ם. כנראה שאת לא מאמינה בשיטה לכן היא לא יכולה לעזור לך. אם כל הזמן תכנסי למתח אז כל הזמן תזיעי. אולי תגשי לטפל בשורש הבעיה שלך ולא בסימפטום - התוצאה שאת רואה על גופך. בהצלחה מיכל.

מור ולבונה

שלום! יש לשלול ענין מכני או אחר בענין, מעבר לכך ניתן לטפל בבעיה ע``י אמצעים שונים כגון צמחי מרפא (בשיטת הרמב``ם - אם מספר ואם במוצר מוגמר), וכן בהומאופטיה, שמנים ארומטיים וגם בתמציות פרחי באך - רגש. אגב, לצמחים יש השפעה על הנפש בדיוק כמו שיש למזון ושתיה. למיכל, אני מכיר את נושא רפואת הרמב``ם, לצערי הגישה שלך הינה חדת ראיה ולא רחבה במכלול שלם של תרפיות (כי את מתייחסת לענין זה - תמיד), ואגב, במידה ויימשך ה``פירסום הסמוי`` בענין יימחקו ההודעות כפי שמצויין בתקנון. רק בריאות והמון אור ואהבה!

יואל שלום!!!

יואל שלום לך!!! ידיד היקר מתגובתך החדה וההחלטית לפי דעתי אתה לא יודע מספיק על רפואת הרמב``ם. אם היית יודע כפי שהנך מעיד על עצמך לא היית מגיב כל כך בחומרה על הכתוב. הסבר לי בבקשה איכן הפרסומת הסמויה שלי. אני מדברת על הדבר הפשוט ביותר עלי אדמות: רפואת העם. אין לי שום צורך לערבב תרפיות אחרות. זו דעתי האישית בלבד ויש לי את הזכות להתבטא מעל דפים אלה בדיוק כמו לכל אדם אחר שמשתתף בפורום שלך. אם היית חוקר לעומק היית מבין שהכל נמצא אצלנו ובידנו. פתח ספרי קבלה התחבר אל החומש שניתן לעם היהודי, קרא פרשת שבוע בה נולדת ואז תמצא את כל התשובות עבור עצמך. הרמב``ם דגל בפשטות האדם. לא במלחמות אגו שגורמות למחלות אז בתור מנהל פורום אני מציאה לך להיות קצת יותר לבבי וחם. פחות מאיים ויותר פתוח לקבל גם כאלה שעומדים על דעתם בעקשנות. אם המילים שרשמתי לך קשות מידי אז איתך הסליחה. פשוט אני מרגישה צורך להעיר את עיניי הציבור לדברים פשוטים שאולי לא כל אחד רואה או שומע. אתה מוזמן ``להחזיר`` לי מילים כדורבנות, בפורום מודעות פנימית, תחת דפי תפוז. אני מבטיחה לך שאקבל אותך הרבה יותר בחביבות ממה שקבלת אתה אותי. שם תזכה להרבה חום ואהבה מכולנו. שיהיה לך חג שמח, שתהיה תמיד בריא ומאושר. שולחת לך הרבה חום אחווה ואהבה ללא תנאי וללא גבול מיכל.

הזעת יתר

שלום מור את כולך בת 14 וכבר גרמת למלחמת עולם. לעניות דעתי שני המומחים המכובדים צודקים, וגם את צודקת שאת רוצה רפואה. הפתרון חייב להיות לפי נטיות לבך. יש הרבה דרכים אלטרנטיביות וכל אחד צריך למצוא את מה שהוא מתחבר אליו ומרגיש איתו טוב. תכלס, דפדפי בפורום זה ובאחרים ותקראי את תגובות המומחים ובטוח תמצאי כבר מה מתאים לך. בברכה יוסף

MoR xxx

New member
???

היי! נכנסתי לפורום הזה כי אני מעדיפה ללכת בעקבות הרפואה האלטרנטיבית, אם הייתי מעוניינת לדעת על השיטות של הרמב``ם או מה שזה לא יהיה הייתי נכנסת לפורום השני, מצטערת אני לא מאמינה בשיטות האלו וביוגה וכל הדברים הרוחניים האלו! ביי!!!!!

בלבול? או שנדמה לי :cool:

מור החביבה!!! ידידתי את מספרת לנו כי נכנסת לפורום הזה בגלל שאת מעדיפה רפואה אלטרנטיבית. ובכן? אם יוגה ודברים רוחניים וכן שיטת הרמב``ם לריפוי טבעי אינם רפואה אלטרנטיבית? אז מה הם כן? שתהיי תמיד בריאה ומאושרת. הרבה אור ואהבה. מיכל

למעלה