ליוגי בר

ליוגי בר../images/Emo141.gif

קראתי את המאמרים ודפים אחורה אבל
מה אתה אומר על להתחיל ללמוד יוגה לבד... לא נראה לי הקטע של עוד אנשים סביבי במצב של הקשבה פנימית מיוחד שנוצר (תחושה אישית שלי) ביוגה? יש לך המלצה של ספר למתחילה כמוני ולכוון אותי באיזה יוגה להתחיל, ממש לא מובנות המילים שאתה ואחרים כותבים (מה זה 300 סוגי יוגות
) ובקשר למאמר על התזונה (
) ... לא משנה
בינתיים אני אתחיל ביוגה... (ו...אם אני חייבת להרשם אז...) אני מאוד רצינית בקטע של להתחיל נכון והייתי שמחה אם היית מכוון אותי כי מקומות שהלכתי לברר במטרה להרשם הם מיהרו לבקש את כרטיס האשראי "תרשמי זה טוב" וכאלה...

יוגי בר

New member
יוגה לבד

היי לך. אז ככה: 1. או.קי. באם זו התחושה שלך כרגע אז.... הספר המומלץ ביותר, לדעתי, להתחיל בו את הלימוד העצמי שלך ביוגה הוא "ספר היוגה השלם" של סוואמי וישנו דיבננדה. זהו למעשה ה"תנ"ך" של היוגה. ניתן להשיג אותו ברשת סטימצקי או בכל מרכזי שיבננדה בארץ. 2. זה מעניין, ספרי היכן היית? כעקרון הקטע שבו מבקשים ממך להתאמן ישר בשליפה מהירה של כרטיס האשראי במקום לתרגל יוגה קודם כל ממש לא נראה לי. 3.במרכז יוגה רציני כשאת מגיעה את מקבלת הסברים עושה שיעור נסיון בחינם חווה, בוחנת מתרשמת ואחר כך כשאת מחליטה.. נו, אפשר גם לשלם עם כרטיס אשראי. 4. במדה ותרצי הדרכה אישית יותר נא השאירי לי מסר עם פרטים בתיבת המסרים ואחזור אליך. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

אהלן

הייתי ממליצה לך לבקש להצטרף לשעור אחד לנסיון - חינם או אף בתשלום - ואז לראות אם המקום בשבילך, לפני שאת נרשמת. זה הגיוני וראוי. מקומות שאינם מאפשרים זאת, הם גם לא מקומות שניתן לסמוך עליהם. ישנם, כמובן, מקומות בהם ניתן לשלם פר-שיעור, ולא תשלום מראש. אני לא יודעת היכן את נמצאת, אבל בקורס שאני לוקחת בת"א, זה אפשרי. לגבי איזו יוגה לבחור: תלוי מה את מעדיפה. האם את מעוניינת במשהו שדומה יותר להתעמלות אירובית (אשטנגה) או משהו יותר עדין שעובד גם על הנפש (יוגה קלאסית). זה עניין של העדפה אישית. לגבי ההקשבה הפנימית וכו' - אין שום בעיה להשיג את זה גם בקבוצה. ההפך, קבוצה נותנת כוח מסויים שאין כשמתרגלים לבד, במיוחד אם המורה היא/הוא טובים. לכן כן הייתי ממליצה על תרגול בקבוצה. התעלמי מהקטע של התזונה - זה לא הדבר המרכזי, במיוחד במערב.

למעלה