ליודע את התשובה...

lmerav

New member
ליודע את התשובה...

בני בן שנה. כשהיה בן 4 חודשים אני ואביו יצאנו לסרט אך מאז לא יצאנו מטר הרחק ממנו. כשעזבנו אותו ליותר משעה המצפון דאב וכאב לנו ולא ידענו אם עשינו בחכמה להיות רחוקים ממנו, כי הרי יום שלם אנו רחוקים ממנו ונמצאים בעבודה, ועכשיו הגיע לנו החשק גם לצאת בערבים . ופתאום להפסיד עוד שלוש שעות משעות הערות שלו בנוסף ליום העבודה ??? (מדובר פה על בילוי של פעם בשלושה שבועות + .) אנו מתלבטים המון אם לצאת או לא ?! מה עושים? ואיך יוצאים ממערבולת המצפונית. אודה לתשובה כלשהי.. מירב

לורה..

New member
נראה לי שכולנו היינו בסרט הזה

תמיד,כשהם קטנים,כואב הלב לפספס ולו רגע אחד איתם יחד....והמצפון מעיק אם אנחנו כבר יוצאים כאשר הם ערים,אבל...עם בני הבכור,נהגתי כמוך...ולצערי לא יצאנו בערבים תקופה מאד מאדדדדד ארוכה,עד שהבנתי,שגם אם אצא לבלות בערב והוא ער....זה לא הופך אותי לאמא לא טובה,נהפוך הוא,לאמא יותר רגועה,יותר עם מצב רוח טוב,עם הילדה השניה...כבר לא הייתי בסרט הזה,יצאנו לחוג ריקודים מאז שהיא היתה בת חצי שנה,ולא היו לי נקיפות מצפון כי בשאר הזמן ,הייתי כולי עם הילדים... קחי את זה כחומר למחשבה.-מה עדיף,הורים שמאד מאד רוצים לצאת בערבים,וכאן את מדברת על בילוי פעם ב-3 שבועות,ולא יוצאים כי כל היום עובדים ובערב המצפון לא ``נותן`` לצאת או הורים שמאד מאד רוצים לצאת,והם עובדים 5 ימים בשבוע או שישה ובנוסף יש בבית ילדים,שלהם נותנים את כל-כולם ...אבל הם יוצאים אחת ל-3 שבועות,מנקים ת,ראש והם יותר שלמים עם עצמם ורגועים,וכמובן,שלילדים הורים ששלמים עם עצמם,הורים רגועים ושלווים זה הדבר האידיאלי על פני הורים המתוסכלים מכך שהם אינם יוצאים מפני שהמצפון מציק,.. אז יקרה,תעשי את הדבר המתאים לך,והכי חשוב שתהיי שלמה עם מה שאת עושה,וללא נקיפות מצפון. ביי לורה

גרא.

New member
צאו בשקט נפשי לבלות,ומה שיותר..

Imerav,רענון הזוגיות,והעמקת הקשר בינך לבין בעלך,חשובה והכרחית.בזוגות לא מעטים,הבעל,בעקר,מרגיש נזנח,ודחוי לטובת התינוק,בדיוק מהסבה, שהעסוק,וההתמקדות הרבה בתינוק,היא בהרבה מקרים על חשבון מערכת יחסים יפה,שהתפתחה והעצימה בתקופת ההריון.בעלים רבים,מוצאים עצמם מקנאים,בתינוק,זקוקים,ומבטאים,לעיתים גם בצורה בוטה את הקנאה,ותחושה של אבדן אהבה.לכן,רצוי מדי פעם,שתחשבו על עצמכם,כשבנכם ישמר היטב על ידי הסבתא/ות...צאו לבלות.החיים לא נגמרים עם לידת התינוק..נהפוך הוא הם, יכולים להיות עשירים יותר ויותר.באשר לבנכם,לא יגרם לו שום נזק נפשי,או אחר מפרידה בת מספר שעות מכם.ואם קשה לו והוא בוכה בפרידה,כמעט תמיד אחרי דקה,שתיים,הוא ירגע,ויהנה בחברת הסבתא..

למעלה