ליווי טיול שנתי

ליווי טיול שנתי

הסייעת של בני צפויה להתחיל את עבודתה בשבוע הבא. בעוד שבוע הם יוצאים לטיול. האם היא מצטרפת אליהם? מה עושים אם זה אומר שהיא צריכה לעבוד עד יותר מאוחר? היא פשוט תעבוד פחות ביום אחר?
ועוד שאלה, רציתי שתבוא לפני הלימודים כמה שיותר מוקדם. בית הספר נפתח ב 7:30, הלימודים מתחילים ב 8:30. הילדים שלי מגיעים לרוב סביב 7:40. ביקשתי ממנה להגיע ב 7:50 והיא הסכימה. העניין הוא שהלימודים מסתיימים לרוב ב 13:10. אז יצא ששלושה ימים היא עובדת 5:20 וזה יוצא עגול. אבל בישיבת תח"י אמרו לה שעדיף שתבוא 8:10, יוצא עגול יותר. לא רציתי להתווכח. מה דעתכם? האם קריטי?

TikvaBonneh

New member
שעת הגעה

אני חושבת שדווקא הזמן לפני השיעור חשוב. אני גם לא מבינה את העניין של העגול. אני עבדתי במקום עבודה דיווחתי על שעות לא עגולות ולא קרה שום דבר.
את ביקשת שעתיים יותר, השאלה אם מסתכם ל-24 בשבוע או יותר.

לא ביקשתי שעתיים יותר

ביקשתי ששלוש פעמים בשבוע היא תגיע 20 דקות מוקדם יותר, גם אם זה במקום שעה אחת ביום. אני צריכה לחשב את השעות שיוצאות לפי מה שהוחלט, אבל מבחינתי היה עדיף לוותר על שעה אחת לטובת הסידור שרציתי. אבל בבית ספר אמרו לה שזה מיותר, ועדיף שעות עגולות.

TikvaBonneh

New member
הבנתי

לא, זה לא מיותר. יש יותר אינטראקציות בין הילדים לפני השיעור מאשר בתוך השיעור.

TikvaBonneh

New member
צודקת, לא כדאי

בינתיים שתתחיל ב8:10, אולי הילד ישב ויקרא ספר בשקט עד שהשיעור מתחיל. בישיבת תחי הבאה תעלי את הנושא ותנסי לשכנע

למעלה