ליווי עסקי + שיווקי לעסק קטן

yaniv817

New member
ליווי עסקי + שיווקי לעסק קטן

בימים אלה אני מקים אתר וחנות וירטואלית בתחום המוצרי פרסום וקידום מכירות, בין היתר באתר יופיע מתנות, גאדגטים ומוצרי ספורט
אני בוחן את כל האופציות והתהליכים לפתיחת העסק
בין היתר ראיתי שמומלץ על ליווי עסקי שיעזור לתכנון עסקי, יעדים וכו', יעוץ שיווקי כל מה שקשור לפרסום במדיה ואתרי אינטרנט ורשתות חברתיות, וגם בדיקת כדאיות
רציתי לדעת אם אני בתור התחלה מקים עוסק פטור, האם שווה את כל המאמץ הזה בהתחשב שאני חנות וירטואלית ללא משרד או סחורה במלאי ויש לי לקשר בין מקום המשלוח מהלקוח לספק שאני עובד על מנת לספק את המוצר
מה עצתכם?

paretomc

New member
ייעוץ עסקי - כן בהחלט.

אתה מקים עסק ובהחלט יכול להסתייע בייעוץ עסקי.
השאלה הנכונה, כפי שציינת, היא באיזה מחיר זה כדאי.

אני שולח אותך לאתר שלי שם תוכל למוד קצת יותר על תהליכי תכנון וייעוץ עסקי, ולהחליט מה אתה מוכן להשקיע בתהליך.
החלטות קטנות שצריך לקבל יום יום - איפה להשקיע פרסום, האם לשים מחירים באתר לכל דבר, האם לפעול גם מחוץ לאינטרנט, האם לתת הנחת כמות, האם לקנות סטוק או רק לתווך, להשקיע בקידום או להמשיך לנסות לבד - כל אלה דוגמאות למקומות בהם טוב שיש במי להתייעץ.

בכל מקרה אני מניח שלפנות לייעוץ דרך מט"י יהיה הדבר הנכון עבורך מבחינת עלות תועלת בשלב הזה.

בהצלחה.

Simple Finance

New member
עסק אינטרנטי

עסק אינטרנטי הוא עסק לכל דבר ועניין, והניהול שלו קשה אפילו יותר מהרבה עסקים אחרים, ולו בשל העובדה שהוא פתוח 24/7 .
אני מתאר לעצמי שאתה רוצה להצליח, ומקווה בשבילך שאתה גם חושב בגדול.
גם אם אתה עוסק פטור, חשוב לבנות את העסק נכון על מנת שהוא יתקדם ויתפתח.
ממליץ לך לפנות למספר יועצים שונים, לקיים פגישת הכרות עם כל אחד מהם בנפרד, להתרשם, ולבחור מישהו שנראה לך הכי מתאים, כדי שילווה אותך למשך מספר חודשים לפחות.

duda21

New member
לדעתי דבר ראשון חשוב הכימיה עם

היועץ. שהוא מבין את הראש שלך ולאן אתה רוצה לקחת את העסק שלך
כמובן שחשוב גם הניסיון ועם איזה סוג עסקים/מודל עיסקי הוא עובד - ולוודא שזה מתאים לך וזה מה שאתה רותה לעשות
לפעמים קל לאבד פוקוס עם יועץ לא נכון/שהמומחיות שלו שונה ממה שאתה רוצה ללמוד

בהצלחה!

rider3011

New member
קרן שנותנת ליווי עסקי

אני שמעתי על קרן מיראז' שמציעה תכנית ליווי ליזמים צעירים. מכיר?
בהצלחה! :)

עוסק פטור

היי,

בהתייחס לאופן פתיחת עסק, לא כ"כ הבנתי מה אתה שואל. בעיקרון, אם אתה מתחיל בפעילות עסקית מינורית מאוד ו - 'מתנסה' , אולי כדאי לך להתחיל כעוסק פטור עם חובות חוקיות 'פחותות'.
זה לא סותר את הצורך בתכנון והעמדת המשאבים הנדרשים להקמת עסק.

אתה מוזמן לפנות אלי ליעוץ בנושא, כמו גם לבדיקת כדאיות כלכלית שהיא מאד מומלצת לפני פתיחת עסק. בדיקת כדאיות עשויה לחסוך לך כספים רבים בעתיד.

בברכה,
אוריאל

למעלה