מיכל, הנה מתכון שהכנתי ויצא מוצלח שבת שלום
עוגיות חלבה עפ"י המתכון של קוקי המקורית חומרים 3 כוסות קמח 1 שקית אבקת אפיה 1 כוס טחינה גולמית בטעם טבעי 1 כוס סוכר 200 גרם חמאה רכה הכנה מערבבים בקערה את כל החומרים ולשים לבצק אחיד., שומרים כשעה במקרר. מחממים את התנור ל-180 מעלות מחלקים את הבצק ל-60 כדורים ומניחים אותם בתבנית במרווח 5 ס"מ. משטחים מעט. אופים כ-15 דקות רק עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים מעט, מוציאים מהתבנית ושומרים בקופסה סגורה. הערות חשובות:- של KOKI *מייד לאחר האפייה להוריד מהתבנית ולא להשאיר עליה את העוגיות כי הן תמשכנה להתבשל והן יישרפו וחבל *לא לגעת בעוגיות לאחר האפייה כן הן מתפוררות ותישברנה רק לאחר שיתקררו לגמרי אפשרי לגעת להעביר לקופסה אטומה *מהכמות הזו יוצאות לי 60 עוגיות מאחר ואני לא אוהבת להכין עוגיות גדולות .. הפטנט שלי הוא ככה אני חותכת את כמות הבצק לאחר הקירור ל 6 חלקים שווים בערך עם סכין ומכל חלק מכינה לערך 10 כדורים קטנים..