דבר המבקרת
New member
ליום חורף סעור רוחות
וגם לארוחה רומנטית בעת השקיעה - ממליצה על "על-המים" בהרצליה, בחוף השרון. חלונות משקיפים אל הים הסוער, הרוחות מעיפות בדלי ניר וסיגריות בחוץ, מדי פעם עובר אורח מכונס ועטוף חוצה את העין, בשיטוט בודד על החוף... ובפנים - חם ונעים ומשובב לב ועין. שולחנות מחופים מפות ומפיות בד, כלי ההגשה נאים. האח בוערת, מצפן ישן מקדם את פני הבאים, סירה תלויה מתקרת העץ. והחיוך של בעל/בעלת המקום מקדם את פני הבאים. התפריט מורכב ברובו מדגים ופירות ים, אך גם חובבי הבשר ימצאו כמה מנות שהוקדשו להם. המנות יצירתיות, מושקעות, מורכבות וטעימות ביותר! אכלנו שם כבר מספר פעמים - ומעולם לא נפלנו, לא על מנה ולא על יין. הכל מומלץ. מנות לדוגמה: התחלנו עם יין מחומם ומתובל - בדיוק הדבר להתחיל איתו ארוחה חורפית של ים. (בקיץ הזמנו דקירי של פרי אקזוטי שאני לא זוכרת את שמו שהיה מצוין, ומרגריטה שהיתה בדיוק). בהמשך הזמנו יין בכוס. בעוונותי לא זוכרת מה זה היה, אבל זוכרת שהיה מהטובים. הם מקפידים שגם היינות שמוגשים בכוסות יהיו טובים ומתאימים (שלא כנהוג במחוזותינו, בד"כ). מרק גזר וג´ינג´ר מרק חצילים סלט ירוק עם קלמרי מטוגנים סביצ´ה טונה טונה אדומה צרובה, כמעט נא (מנה בעלת אופי יפני משהו, מצוינת) דגים שונים (בס, פורל...) באופני בישול ורטבים שונים - לפי מה שמתאים לדג שיפודי דגים ושרימפס ברוטב טריאקי, ובצד אורז ואורז בר ופלפלים קלויים פירות ים ברוטב שמן זית שום ופלפלים חריפים (אני עושה כאן חטא למנה, כי היא אלוהית ואני לא מסוגלת להעביר במלים את העונג) פירות ים תאילנדי - ברוטב קוקוס (כנ"ל) וגם המנות האחרונות... והיין. והאוירה! מחירים: ראשונות באזור 30 (תלוי מה לוקחים כמובן, יש גם כבד אווז ב 50) עיקרות באזור ה 80 - 90 (בשר יותר יקר). אחרונות באזור ה 30 ויש גם עסקית, עם מחירים נמוכים יותר לחלק מהמנות הראשונות והאחרונות, ומחיר קבוע לעיקרית. ארוחה זוגית תעלה בערך 300 ש"ח, בלי היין. והשירות - מקצועי ומסביר פנים. פשוט מצוין. למי שרוצה עוד - מצרפת קישור לפירוט נוסף באתר REST. מציעה לכם לעיין גם בתפריט (תמצאו בתחתית הדף קישור אליו) כדי לבחון יותר לעומק. שבת שלום
וגם לארוחה רומנטית בעת השקיעה - ממליצה על "על-המים" בהרצליה, בחוף השרון. חלונות משקיפים אל הים הסוער, הרוחות מעיפות בדלי ניר וסיגריות בחוץ, מדי פעם עובר אורח מכונס ועטוף חוצה את העין, בשיטוט בודד על החוף... ובפנים - חם ונעים ומשובב לב ועין. שולחנות מחופים מפות ומפיות בד, כלי ההגשה נאים. האח בוערת, מצפן ישן מקדם את פני הבאים, סירה תלויה מתקרת העץ. והחיוך של בעל/בעלת המקום מקדם את פני הבאים. התפריט מורכב ברובו מדגים ופירות ים, אך גם חובבי הבשר ימצאו כמה מנות שהוקדשו להם. המנות יצירתיות, מושקעות, מורכבות וטעימות ביותר! אכלנו שם כבר מספר פעמים - ומעולם לא נפלנו, לא על מנה ולא על יין. הכל מומלץ. מנות לדוגמה: התחלנו עם יין מחומם ומתובל - בדיוק הדבר להתחיל איתו ארוחה חורפית של ים. (בקיץ הזמנו דקירי של פרי אקזוטי שאני לא זוכרת את שמו שהיה מצוין, ומרגריטה שהיתה בדיוק). בהמשך הזמנו יין בכוס. בעוונותי לא זוכרת מה זה היה, אבל זוכרת שהיה מהטובים. הם מקפידים שגם היינות שמוגשים בכוסות יהיו טובים ומתאימים (שלא כנהוג במחוזותינו, בד"כ). מרק גזר וג´ינג´ר מרק חצילים סלט ירוק עם קלמרי מטוגנים סביצ´ה טונה טונה אדומה צרובה, כמעט נא (מנה בעלת אופי יפני משהו, מצוינת) דגים שונים (בס, פורל...) באופני בישול ורטבים שונים - לפי מה שמתאים לדג שיפודי דגים ושרימפס ברוטב טריאקי, ובצד אורז ואורז בר ופלפלים קלויים פירות ים ברוטב שמן זית שום ופלפלים חריפים (אני עושה כאן חטא למנה, כי היא אלוהית ואני לא מסוגלת להעביר במלים את העונג) פירות ים תאילנדי - ברוטב קוקוס (כנ"ל) וגם המנות האחרונות... והיין. והאוירה! מחירים: ראשונות באזור 30 (תלוי מה לוקחים כמובן, יש גם כבד אווז ב 50) עיקרות באזור ה 80 - 90 (בשר יותר יקר). אחרונות באזור ה 30 ויש גם עסקית, עם מחירים נמוכים יותר לחלק מהמנות הראשונות והאחרונות, ומחיר קבוע לעיקרית. ארוחה זוגית תעלה בערך 300 ש"ח, בלי היין. והשירות - מקצועי ומסביר פנים. פשוט מצוין. למי שרוצה עוד - מצרפת קישור לפירוט נוסף באתר REST. מציעה לכם לעיין גם בתפריט (תמצאו בתחתית הדף קישור אליו) כדי לבחון יותר לעומק. שבת שלום