ליום טוב החביב.שלום לך.אתמול הייתי

ליום טוב החביב.שלום לך.אתמול הייתי

בהרקדה של בתיה.בדרך כלל אני לא מתלהב ללמוד ריקוד חדש,ובכל זאת ניגשתי למעגל הגדול ללמוד. מיד אחרי שלושה צעדים הרגשתי שבתיה מלמדת אותנו ריקוד נפלא. במשך הלימוד הרגשתי שהתנועות זורמות והריקוד קליט מאד.ממש אחרי הרבה שנים לא נהנתי מריקוד חדש כמו הריקוד הזה.בסיום הריקוד בתיה אומרת שלריקוד קוראים "הנחלים רושמים".אז כודם כל אני אומר לך טודה רבה על הריקוד הנפלא שחיברת לנו.כשרקדנו את הריקוד כולם נהנו ומחאו כפיים.כל הזמן שקראתי פה בפורום על הנחלים רושמים אמרתי לעצמי,נו עוד ריקוד חדש,נו מה כבר יכול להיות ולא תארתי לעצמי כמה שהוא יפה.אני מקוה שלא גנבתי את התאור שתארתימאביגל החמודה שזו הפעם הראשונה שפגשתי אותה ואמורה לדוח לך על החזרה של הלימוד על-ידי בתיה שיהיה לך יום טוב מעזרא.

עממי

New member
לעזרא -

יפה שאתה גם מפרגן ליום-טוב, צריך לדעת לפרגן ליוצר על דברים יפים (אצלנו בארץ לא כולם ידעים לפרגן, או שלא רוצים)

לכרמל עזרא ידידי, מכל ה-../images/Emo23.gif תודה .

ערב טוב לך. כשאתה מחמיא, הווה ידוע לי, שזה בא מהלב ובכנות. שמח שאהבת את הריקוד, ונהנת לרקוד אותו. הנה דוגמה טובה, למדריכה מצויינת, שחזרה על הריקוד, גם כשהיוצר כבר לא היה בסביבה.(ולא סתם כדי לצאת ידי חובה.) לגבי אביגל, קסם של ילדה, התאהבתי בה ובחוכמתה, מהרגע בו ראיתיה. שוב תודה לך על הפירגון האמיתי, זה עושה כיף בנשמה. חג שמח לך, ולבני משפחתך, שנה טובה, מאושרת, מפרגנת, בריאה, והמון רוקדת. יום טוב.

אהלן יום טוב

אינני מכירה את הרקוד החדש שלך "הנחלים רושמים" האם זה השיר של חיים משה? אם כן זה ודאי יפה אני מקווה שהרקוד יגיע גם לחוגים שלנו ובמהירות. ודרך אגב אני מקווה שלא שכחת בקשר להזמנה להשתלמות מרקידים
בינתיים אאחל שנה טובה לך ולכל בני ביתך

לשוגי היחידה. אם אשכחך שוגי, תשכח..

שלום לך שוגי. השיר היפה, אכן של חיים משה הוא. ומקווה שהריקוד יגיע גם לחוגייך. שתי הבטחות, יש לי לחברים בפורום, אחת לנשוי הנחמד, והיא תקויים השבוע,(אולי מחר.). והשניה, אלייך ובוודאי שגם אותה אקיים, ברגע שאדע סופית את, התאריך להשתלמות הקרובה. שתהייה לך ולבני משפחתך, שנה טובה ומוצלחת, שנה של בריאות ואושר, ושנה של המון רקודי עם. חג שמח. יום טוב.

avigal23

New member
לעזרא!לא "גנבת" את התאור...

בהחלט בתיה לימדה את הריקוד (חזרה על הריקוד),גם ביום רביעי היא לימדה את הריקוד,וביום חמישי גם...לאנשים לא היה קשה,ולא הסתבכו(לפי מה שראיתי).והם מאוד נהנו לרקוד את הריקוד..אמ..מה עוד?עדיין ממשיכים לשאול אותי על הפורום...ואני חושבת שאני צריכה פשוט להקליט את עצמי וזהו!

למעלה