ליום ראשון

ליום ראשון

היי מה קורה??? נוו איך היום הראשון אחרי החופש???מבאס נכון...???במיוחד שיש מבחן ענקי בספרות אבל לא נורא אני כבר אחרי זה ועכשיו נשאר לי ללמוד למתכונת באנגלית חחחחחחח שיהיה לכולם יום טוב ותשמעו המון שירים של מאיה:)כדי שיעשה לכם את היום נעים יותר..... אוהבת אתכםםם המוןןןןןןןןןןןן

nitzangro2

New member
וואי איזה עייפות נחתה עלי..השניה קמ

תי.... וואי אתם חייבים לשמוע משו מצחיק שהיה היום.. באמצע שיעור אנגלית..התקבלה אצלי הודעה בפון..קיצר אני רואה שזאת איזבל..אז כבר שמחתי.. חח.. קיצר פתחתי את ההודעה.. וקבלו מה היא רושמת לי: "אני צכה דחוף את המספר של הבצפר של ליטל. יש לך אולי?" מזה נקרעעעעעעעעעתיי!!! כאילו.. מאיפה יהיה לי? אני אפילו לא יודעת את שלי! (אמאלה בדיוק היא נכנסה לאייסי..) קיצר מזה אהבתי אותה באותה השניהה.. כמובן שתמידדדדד אני אוהבת אותה אבלללללללללללללללללל..חהחהחה... ו..זהווו! היה אמור לי להיות היום אסיפת הורים..אבל.. התבטל.. לא נורא..[; עוד יום לחיות..חוחח.. קיצררררררררררר אי לוב יו אול.. ובמיוחד את השתי חרמניות שלי.. שהן..עושות לי תיום כל יום מחדששש... חרפתי=>נזרקתי=>ואני עוד אשוב!!

nitzangro2

New member
אה והיא שלחה לי הודעה בבוקרררר

כפרה עלייההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

ניצןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

יא טיטיטיטיטיטיטיטיפשה שליייייי חחחחחחחחחחחחח הייתי צריכה את המספר נוו מה אני אעשה היא לא ענתה לי אז חשבתי אולי לך יש למרות שזה היה סיכוי קלוש ביותר חחחחחחחחחח אפשר לחשוב שנהיה לך רע כשראית ששלחתי לך הודעה חחחחחחח כפרה עליךךךךך איך שמחתי שהתקשרת אליייי|
|פתאום ידיד שלי עושה לך ניצן מתקשרת אליך אני כזה מה?! איפה הפלא נוו תביא כבר חחחחחחחח איך קפצתי את קולטת שבסוף השבוע אני רואה אותך ואת ליטלללל?! יואוווו איזה כיףףףףףףףףף אוהבת אותך מתה עליך חולה עליך שרופה עליך אין עליך אהובתיייי מואההההההההההההההההההה יפה שלי ליטלי אני רואה אותך בסוף שבוע את קולטת את זה?! אוהבת אותך המוןןן אחותייייי מלאכיות שלי לא יכולה בלעדיכן אתמול מזה הייתי בבאסה שלא ייצא לי לדבר איתכן אפילווו יום טובבב לכולם לאב יו אולל

איזבלושש וניצוששש

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אתן באות אלייי ואני כבר מתה שתהיו פה איתי אוהבת אותכן המוןןןןןןןןןןןןן נשמותת שליייייי......... ירדנושש אני כל כך שמחה על מה שאמרת לי אתמול במסנג'ררר מואההההההההה רויטלוש(אנני)התגעגעתיייייייייייי

למעלה