ליום ראשון

ליום ראשון

הייי מה קורה???הנה הגיע כבר יום ראשון הזמן פשוט טסססססססס.... איך אני שמחה שאנחנו שומעים שכבר מאיה יותר בסדר ואני מקווה שכל הקטע עם רוברט כבר מאחוריה... תודה למי שעידכן בקשר למסיבה השיא היתה ב"דום"...תודה על הכתבות ותודה על התמונות! שיהיה לכולם המשך יום נעיםםםם ותחילת שבועע רגוע בלי יותר מדיי לחץ בלימודים ולחולים--->תהיו בריאים... אוהבת אתכםםםםם

תודההה על הכתבה

מאיה מזה יצאה בסדרר.... וגם יצאה יפה בתמונותתת... טנקסס ניצי היה לי כיףףף לדבר איתך אתמוללל ותדעי לך שאת יכולה לסמוך עליי לגבי הכל. ומתי שבא לך תקשרי גם באמצע הלילה. אוהבת אותךך אחותייי הקטנההההה!!!!
ניצוש&ליטלוש ==> אוהבת אתכן נשמותייייי

nitzangro2

New member
למה מאיה מתראיינת שיכורה?!?!

היא נראתה לי מזה שיכורה.. אבל איזה מאמייי.. היא אמרה שיש לה לבן לבן.. חחחח.. וזאת רק אני או שגם אתם שמתם לב שהיא עשתה משו בשיניים? קיצר מאיה... את כזאת מאמיייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חח לא שמתי לב לשינייים

היא הייתה מאוד חמודה... למרות שהייתה שיכורה שלטה במה שיצאה מפיה, ואיזה ריסיםםם ארוכיםם יש לה. היא הדביקה?! אאבל מזה מחמיא לה.... סוף סוף חזר גיא פינסססס... מכורה לתוכנית שלו.

אתם קולטים שהרגע חזרתי מחברה

שלי כי הלכתי אליה במיוחד כדי לראות שידור חוזר של גיא פינס?????. וכל זה בשביל לראות את מאיושששששששששש ואת האמת זה היה שווה את זה...כל כך היה כיףףףףףףף לראות אותה מאושרתתתתתתת אני מתה עליההההההההה

למעלה