ליום רביעי

ליום רביעי

בוקררררררררר טוב לכולםםםםםםםםםם מה קורה??????? אני רואה שאנשים גם מתחילים להכינס לפורום וזה נורא משמח הלוואי וזה ימשיך... איך החופש?? ספרו קצתת..... מישהו שמע משהו חדש על מאיה??

בוקר טוב ליטלי ולכולם

לא היה לי זמן להיכנס לפורום בימים האחרונים, יש הרבה שיעורים ובילויים. תודה לכל אלה שהעלו חדשות לגביי מאיה. שמחתי להיכנס לפורום ולראות. שלשום הייתי בפסטיגל עם אחותי - דווקא נחמד המופע, תלבושות מדהימות ביותר, לא הבנתי מה מירי בוהדנה קשורה אבל לא משנה חחחחחחח. ליטלי מה קורה איתךך? מה חדשש? הרבה זמן לא דיברנו... מה עם השאר? איך עובר החופששש? מקווה שטוב. רבתי עם אמא שלי ואין לי מצב רוחח
. טוב מתוקים עפתי לעשות שיעורים... מקווה שיהיה לכם המשך חופשה נעימההה תבלו תהנו המוןןןןןן אוהבת אתכםםםםםםם
ניצניי תחדשי על הפלאאא => היתגעגעתי אליךךך תהיי בקשרר לאב יוו יפתייי

nitzoosh

New member
מה קורה כולםםם??

אתמול או היום או איך שלא תגידו.. הייתי בRC קולה בגני התערוכה... (פספסתי את ליטלי בכמה דקות והתבאסתיי!!!) קיצר היה שם הופעות של סאב ובוסקילז (אח שלי מאיה חחח) וסינרגיה, בית הבובות, היהודים, שי 360 אממ.. מי עוד? אלה מערוץ ביפ.. קיצררר באתי לשם סתם בעיקרון.. אני לא אוהבת תמוזיקה הזאת וזה.. אבל.. חווייה... קיצררר.. כול החברות שלי התלהבו מסינרגיה.. ואני שם..בודדה.. עומדת כמו בלוק.. לא מכירה אף שיר.. חחח.. ואז בשעה האחרונה.. ב3 ככה.. כולם כבר מתים.. ואני וחברה שלי התחלנו להנות!! התחרפנו ברמותת! התחלנו לרקוד ולחכות אנשים והיה קורעעעעעעעעעעעעעעע!!!!! ואזז.. ב4 ומשו המונית באה.. ונסענו... ווווווווווווווווו זהווווווו!!!! אמרתי לכם שיש לי פון חדש?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (זכותי להתלהב!!) אז שיהייה לכולם המשך חופש מהנהההה ליטלי+איזבלי=>אי לוב יו סו מאצ' בייבי...[[:

sapiroooosh

New member
אעאעאע החופש עומד להיגמררר

פאק החופש הזה טס.... אבל עד עכשיו היה הכי כיף בעולםםםםםםםםם היום הייתי בקניון רננים עם אמא וקניתי חולצה בגריפ מהמהמהמהמהממת!!! ומחר אני בסופרלנדדדדדדדדדדדדדדדדדד וואייי לא בא לי שייגמר החופששששש אחרי זה יש שלושה חודשים רצוף שאנחנו לומדים!!! ואז פורים!! אל תוכלו עוד הרבה סופגניות!! זה בצק מיותר :) תהנו ונצלו כל דקה שנישאר מהחופש! אוהבתותכם

urimz5

New member
ערב טוב לכולםםם

אני עוד פעם בתל אביב חח זה מתחיל להימאס..

למעלה