ליום שישי

ליום שישי

קודם כל שיהיה לכולם בוקר טובבבב!!אני מצטערת אם היום אני יהיה פה קצת כי זה בגלל שאני ממש חולה ואין לי כוח לכלום אני כל היום במיטה
. הבטחתי לכם עדכון בקשר לתוכנית של עובדה אז ככה: מה שנאמר אתמול בתוכנית זה שרוברט בן שושן קשור לעולם התחתון.דיברו על הדוגמנית שלו שרון גניש ועל הרצון שלה לעזוב את הסוכנות והיא אמרה שכל התהליךל הזה של העזיבה שלה מהסכנות היה עם מלא איומים מצד הסוכנות.איומים כמו שיחתכו לה את הפנים אם תעזוב וכ'ו.... לגביי מאיה בוסקילה דיברו על כל הזדרך שבה היא התפרסמה ושהיא נהייתה כוכבת ממש ענקית.הראו המון קטעים מההופעות שלה והיא היתהמ פשוט מהממתתתת.....טוב בקיצור פה דיברו על כל הסכסוך בין רוברט איל והעולם התחתון נגד מאיה בוסקילה.דיברו ש=על כל מיני פגישות בוררות שהיתה להם ואחת מהם נמשכה 6 שעות וציינו שם שמאיה פרצה בבכי.זה כל כך היה עצוב לשמוע את הדברים האלה....מאיה ביקשה שיגידו ב"עובדה" שהיא מכחישה את כל מה שנאמר בתוכנית והיא לא מוכנה להגיב על כלום.לדעתי מאיה יצאה הכי טוב בכל הקטע הזה בגלל שהמוןן אנשים שבהתחלה לא האמינו לכל הקטע הזה הם עכשיו יאמינו ויהיה קהל למאיה בוסקילה שאת זה היא צריכה.....וגם אם היא היתה מגיבה התגובה שלה יכלה להוביל למקומות לא טובים אז היא פשוט החליטה להמשיך הלאה ולא להתעסק בזה יותר.בסוף התוכנית רוברט הכחיש את כל מה שנאמר....ואפילו הוא אמר שהוא אוהבת את מאיה ואת שרון גניש.....זה באמת היה מצחיקקקקקקק איזה שטויותתתת... אז הנה עשיתי את מה שהבטחתי לכם
אז שיהיה לכם שבת שלום והמשך יום נעיםם אוהבת אתכםםם מי שרוצה לדעת עוד על מה שהיה בתוכנית מוזמן להיכנס לאתר.

urimz5

New member
תודה ליטלי..

שבת שלום וכל מי שמצונן כמוני שיהיה בריא מהררררר!!

למעלה