ליום שלישיי

ליום שלישיי

החלטתי לפתוח עכשיו כי אני ערה כי אני לומדת... בטח כולכם ישנים או סתם רואים טלויזיההה.לגביי המפגש פורום לא נראה לי שזה ייצא כי לא נראה לי שאתם רציניים לגביי זה. אבל אם בא לכם אז תציעו רעיונות. תהנו מהחופשששש מואההההההההההה (אורי התמונה בשבילך)

בוקר טוב והמשך חג שמח לכולם...

ליטל תלמדי זה חשוב אל תעזבי את הלימודים בשביל שום דבר כי הם הדבר החשוב אל תשכחו להצביע למאיה בתחרות המפורסמים של טייאר ברשת (מאיה במקום 45 אם 1185 הצבעות ולפניה דניאל זילברשטיין במקום 44 אם 1188 הצבעות ) אז קדימה יש אפשרות לעבור אותו ולמקם את מאיה במקום 44 זהו המשך יום מעולה http://www.maya-buskila.up.co.il/

יום טוב..

לא נכנסתי לפורום עד עכשיו כיח אתמול הייתי במלחה עד הצהריים ואז אצל חבר.... ואז ניסיתי להעלות שירים לMP4 אבל הוא ידוע כעושה בעיות... הוא מסכים להעלות את כל השירים של מאיוש... חוץ מנשמה שלי! באסה איתו.... _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה
אם היה אפשר היית בארץ מלכה
ה-9.11 התאריך המושלם! בו מאיה נולדה
מאיה בוסקילה-כי שלמות היא לא מילה גסה

הצלחתי!!

הצלחתי להוסיף את "נשמה שלי" לMP4 שלי!!! יא!!!!! _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה
אם היה אפשר היית בארץ מלכה
ה-9.11 התאריך המושלם! בו מאיה נולדה
מאיה בוסקילה-כי שלמות היא לא מילה גסה

nitzoosh

New member
יום טובבב.. הלכתי ליום כייף עם אמאא

ובערב אני הולכת לRC בגני התערוכהההההההההההההה[[[=

urimz5

New member
תודהההה!!!

אפילו שיש לי את זה,ועוד כמה תמונות של מאיה עם סקעת..אבל את חמודה אז תודה.(חרוזים..)

urimz5

New member
היו לי כמה בפלאפון הקודם..

חיפשתי ומצאתי קצת.. אולי ראיתם.

urimz5

New member
תודהההה!!!

אפילו שיש לי את זה,ועוד כמה תמונות של מאיה עם סקעת..אבל את חמודה אז תודה.(חרוזים..)

למעלה