ליום שלישיי

ליום שלישיי

מה קורה??????התגעגעתיי כבר להיות פה שעות חחח עם איזבלושש ניצנוש וכולםםם... כל כך מבאס אותי שהשבוע יצא לי ממש קצת להיכנס לפה אבל היו המון עיסוקים כמו הסילבסטר שחגגתי אצלי בבית עם כל החברות שלי והכנו ארוחה ענקית היה פשוט קטלני!!!!וגם יש המון לחץ בגלל המבחנים ועוד הכנה לפולין שזה הכי קשה.... אבל חייבים למצוא את הזמן ולהשקיע קצת מהזמן שלנו להיות פה...אני כל כך בבאסה שלא שומעים לבנתיים ממאיה אבל כמו שאמרתי זה רק לבנתיים!אני מקווה שהיא תחזור ובגדוללל עם דיסק טוב והופעות טובות.... לא לשכוח יום חמישי יש את החלק השני של "עובדה" וכמו שניצנוש אמרה לי אז מאיה מופיעה המון בפרסומת לתוכנית אז אתם יכולים לראות אותה שם..... וזהו....שיהיה לכולם המשך יום נעים ובהצלחה עם המבחנים... אוהבת אתכםםם
ניצי ואיזבלוש אחיות שלי אוהבת אתכןןן וניצןןןןן רויטל היא אמא שלי לא שלך!!!!!

יום נעים ואכן באמת מאיה מופיעה

בפרסומת לתוכנית שלפי הפרסומת נראה שמאיה התאריינה לתוכנית כך שנשמע דברים חדשים שעד כה לא שמענו.

nitzangro2

New member
היא לא התראיינה לתוכנית כי היא הגיש

ה בקשה לתוכנית שיגידו שהיא לא קשורה ותוכנית..כאילו שהיא לא ידעה על זה.. ושהיא פתאום ראתה אותה בפרסומת.. שהם השתמשו כאילו בדמות שלה.. מה שכן.. רוברט יהיה בתוכנית ביום חמישי..הוא יהיה באולפן כאילו... אז כולם לראות ולקלל תמסךךךךךךךך חחחחחחחח!!

nitzangro2

New member
הודעה ישירה בספיר..

וזה המסר שלה ממנה אליכם: "אני אוהבתותם ואני פשוט לא יכולה להיכנס מסיבה ממש לא ברורה" עד כאן לדברייה..[=

למעלה