ליום שלישי

ליום שלישי

בוקר טוב לכולם.....מה קורה???? קודם כל למי שיש שביתה תהנו לכם מהשעות שלכם בבית חחחח ואם יש מישהו פה שיש לו בגרות באנגלית כמוני אז שיהיה לו המון בהצלחה וגם שלי יהיה
. תודה לכולם על העידכוניםם על מאיושש!!!!!!!!!!! אוהבת אתכם והמשך יום נעים.....

nitzangro2

New member
היי לכווווווווולם! נשארתי היום בבית

איזה כייףףף[= סתם נשארתי כי אני צכה להתכונן למבחן שיש לי מחר בתקשורת.. אז לא הכי כייף בעולם.... תודה לליטל שהעירה אותי ב9 וחצי בבוקר בשביל שאני יקום להתכונן.. או כי סתם היה לה משעמם..חהחהחה סתםםםם ליטליייייייי שיהייה לך בהצלחה ענקית ענקית ענקית ענקית היום בבגרותתתתתתתתת!!!!! אני רוצה שתביאי כבוד לעם הפולני... חהחהחהחה[= אז תהנו לכם מהיום הזה... ונתראה בשמחות[= ביוושש

זוכרים את החיקוי של ניקי גולדשטיין

שחיקה את מאיה? סתם נכנסתי לארכיון הוידואיים שלי ונתקלתי בזה והסתכלתי שוב ולמרות שכבר הסתכלתי על זה עשרות פעמיים עדיין זה חיקוי מצחיק בטירוף מאיה לא הפסיקה מלצחוק..אם כן העלתי זכרונות מהתוכנית ההיא של יהורם גאון שבו להיזכרם הוא גם הפתיעה את מאיה כאשר הביאה לתוכנית את אביה היו ימים בערוץ 1...

sapiroooosh

New member
שיהיה המשך יום טוב....

הייתה לי היום מתכונת ראשונה במתמטיקה... אני ניבחן בגרות חורף על שאלון 003 אני היחידה בבצפר!! אמאל'ה אאין לי כוח להסביר למה אבל בעיקרון זה בגלל המעבר שעברתי בצפר.. סורי שאני לא נימצאת כאן הרבה כמו פעם יש לי לחץ מטורף עם המתמטיקה ויש לי מלא מבחנים ובחנים בהיסטוריה ואני רוב היום לא בבית... בכל אופן אני לא שוכחת אותכם וברור שגם לא את מאיו'ש אוהבת אותכם ממש ממש

sapiroooosh

New member
תודה מותק :)

ואממ אני ממש ממש שמחה לשמוע שהלך לך טוב בבגרות!!!!!!!

ספירי :]]

בהצלחה !!! אני חושבת שפה כולם מבינים אוותך שאני עוד בכיתה ח' ומאוד מאוד לחוצה .. שיהיה בהצלחחה
וגמלך ליטלי ולכולם ! :) סופשבוע רגוווווווווע בגלגל"צ

למעלה