ליום שנייי

ליום שנייי

מה קורה???? רציתי להגיד לכם שיהיה לכם יום מדהיםםםםםםםםםםםםםם למי שישי מבחנים שיהיה לו המון בהצלחה...... ואם יש לכם חדשות על מאיוש אתם מוזמנים להוסיף אותם לפה
המשך יום נעים........ תגידווו מישהו יודע מה עם אורי???מוזררר הוא נעלםםם

nitzangro2

New member
ליטלייייי אהההההההה

וואי אתם חייבים להקשיב מה היה לי בשיעור היסטוריה.. היה כזה קורע אלוהיםםםםםםםםםםםםםםם!! המורה שלי..העיפה תלמיד אחד החוצה... קיצר הוא שאל אם הוא יכול לקחת את הקלפים איתו.. כי יש אזשהי תופעה אצלינו.. כולם משחקים קלפים.. קיצרר... כולם התחילו לצחוק וזה.. ואמרו לה "ועוד איזה קלפים יש לו.." "את חייבת לראות" חחחחח.. קיצררר... ילד אחד הביא לה תקלפים... וזה קלפים עם בחורות ערומותתת.... חחחחחחחחח וכולי משתינה וגם היאאא... עכשיו אני יושבת מולה.. וזה משני הצדדים כך שגם אני רואה.. והיא מדפדפת ביניהם וזה... חחחח כאילו לא מפסיקה... וצילמתי אותה מהמצלמה שליי.. חחחחחחחחחח והיא סיפרה לנו שתפסו ילדים מהבצפר שלנו בחדר מורים מסתכלים על וידיאו ותמונות של.. חחחחחח כאילו איזה טיפשים הםם..:S קיצר היה מצחיק היוםםם... היא מזה מצחיקה.. כולה צוחק ובוכה ולא מפסיקהה!! וכולה גם הייתה נצנציםם כי הביאו לה נר כזה עם נצנצים וכל הפרצוף שלה מלאא... חחחחח.. והיא הביאה לי לראות וגם כולי ככה.. אחח.. אני שונאת את זה.... אז מישו חדש שהנצנץ הזה זה עגיל כי היא לה על האף.. אז הוא אמר "המורה יש לך עגיל באף?" והיא כזה לאא! ואז הוא אמר שיש לה משהו מנצנץ.. חחח קיצרר.. היה חביבוש.. ומי שקרא הכול אני גאה בו!!! ליטלוש&איזבלוש=>יום שישי הגדול מגיעעע!!

קראתי הכל|../images/Emo13.gif| חחחחחחחח

וווואייי איזה קטעיםםםם חחח הייתי משתינה במכנסייםםם היום היה לי מבחן בתנ"ך הלך חרא אבל המורה אמרה שיהיה בסדר אז נראה כבר חחח היום יש לי מפגש פתיחה עם הורים ותלמידים שהתקבלו לפרוייקט מצויינות קסטרו שממן מנכ"ל קסטרו (הלוואי נקבל בגדים חחחחחחחחחחח) יום טוב לכולםםם אוהבתתת ליטלי בדיוק אתמול כשהלכתי לישון חשבתי על אורי מה איתו ואמרתי לעצמי שאני אשאל היום, לא פלא שאני מתה עליך חושבות על אותו הדבר מלאכיות שלי נשארו 5 ימים!!!!!!!!!!!!!

איזבלוששש

אל תתבאסיי מהמבחן בתנ"ך וגם אם נגיד לא הלך כל כך טוב תמיד יש מועד ב':). אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךך ותודה על הדאגה לאוריי הוא יותר טוב:) ויאללה שה5 ימים האלה יעברו מהר חחחחחחחחחחח

ניציייי איזה חפירה נתת

חחחחחחחחחחחחחחחח ככה אחות של חברה שלי אומרת שהיא בת 4 חחח סתם ניצושש יפההה שליי אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךך ומחכה כבר לראות אותךך ואת איזבלל אני פשוט מתה עליכן!

למעלה